≫ 

Trejler filma „Spenser“ donosi novi pogled u život princeze Dajane: Tad je odlučila da okonča brak

Neon će otvoriti „Spencer“ u bioskopima 5. novembra

  • 0
SPENCER

Printskrin: Youtube/NEON

Kristen Stjuart pokupila je hvale kritičara koju su na festivalima dosada imali priliku da odgledaju film "Spenser". Prvi trejler, koji traje samo minut, prikazuje kratak dijalog princeze Dajane (Kristen Stjuart) sa njenom poverenicom, te su procene da će zvanična najava doneti mnogo više kadrova iz ovog veoma očekivanog filma, prenosi sajt Indiewire.com.

Poslednji rediteljski poduhvat Pabla Larina smešten je tokom jednog vikenda dok Dajana razmišlja o kraju svog braka sa princom Čarlsom. "Spenser" je debitovao sa odličnim kritikama na Venecijanskom filmskom festivalu, gde je Stjuart u trenutku postala ozbiljna kandidatkinja za nominaciju za Oskara.

Zvanični sinopsis „Spenser“ iz studija Neon i Topic Studios glasi:

- Decembar 1991: Brak princa i princeze od Velsa odavno se ohladio. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, odlučeno je da "uspostave primirje" tokom božićne proslave na imanju Sandringam. Tu se jede i pije, puca i lovi. Dajana zna igru. Ove godine stvari će biti sasvim drugačije. 

Konsultantkinja IndieVire En Tompson napisala je da Kristen zaslužuje Oskara za ovu ulogu.

- Stjuart nas uvlači u emotivna previranja mlade majke, koja traži utehu od dva sina i svoje poverenice (Sali Hokins), koja joj bira odeću za svaku priliku. Nakon duge i čuvene karijere od „Sobe za paniku“ Dejvida Finčera i uspešne serije „Sumrak“, do hvaljenih umetničkih filmova poput „Ličnog kupca“ i „Oblaka Sils Marije“ Olivijera Asaisa, Stjuart nikada nije nominovana.

Stjuart je dodala da obično kada preuzme neku ulogu, veruje u sebe i ponavlja "da to može", ali kada joj je Larin ponudio ulogu, u sebe nije bila sigurna.

„Spenser“ u bioskope stiže nakon 5. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA