Uzbudljiv vikend na K1 televiziji!

Da li vam nedostaje vreme kada se porodica oko televizora okupljala, a ne borila oko daljinskog upravljača?

  • 1

Vikend je pravo vreme da ponovo budemo zajedno, a televizija K1 od sutra, svake subote i nedelje, ponudiće nam čak sedam i po sati programa uživo.

Saznaćemo tako najnovije vesti, čuti debate o aktuelnim temama i fenomenima, uživati u najboljoj muzici i razgovorima sa poznatim glumcima, pevačima, sportistima... u emisijama "Uranak", "Vikend na K1" i "Prvi red".

- Naša ideja je da "Uranak" vikendom relaksira gledaoce i da temama bude prilagođen opuštenijoj atmosferi kod kuće, što vikend i jeste za one koji rade preko nedelje. To ne znači da se nećemo baviti dnevno aktuelnim temama kao i do sada. Naprotiv, nastavićemo da odgovaramo na sva ona pitanja koja svaki naš gledalac postavi kada pročita ili čuje neku vest - kaže Bojana Bojović koja vikendom uređuje i vodi jutarnji program na televiziji K1.

- Naši gledaoci su urednici našeg programa, njih osluškujemo i oni nas usmeravaju.

K1 promo

Foto: Miloš Nadaždin / K1 promo

Natalija Milosavljević u "Vikendu na K1" insistira na sjajnoj muzici i zabavi, ali i praktičnim savetima za život.

- Naš "Vikend" je emisija za celu porodicu - kaže Natalija.

- Uvek je tu mnogo dobre muzike i sjajnih gostiju iz svih sfera života, ali se trudimo i da uz pomoć psihologa odgovorimo na sva ona pitanja koja more savremenu porodicu. Dajemo praktične savete za život žena i muškaraca, roditelja i dece.

K1 promo

Foto: Miloš Nadaždin / K1 promo

Od 14 sati smestite se u "Prvi red" i saznajte sve o događajima koji su obeležili dane za nama i uživajte u iskrenim i opuštenim razgovorima sa najvećim glumačkim, muzičkim i sportskim zvezdama.

- Sutra ćete gledati razgovor sa Lepom Brenom koju smo tokom ovog leta pratili na nastupima u Crnoj Gori, dok će u nedelju jedna od mojih gošći biti Jelena Karleuša. Jedva čekam da čujem sud gledalaca kada vide emisiju - kaže Ognjen Nestorović.

K1 promo

Foto: Miloš Nadaždin / K1 promo

"Uranak" je na programu od 7.25, „Vikend na K1“ u 11, a „Prvi red“ u 14 sati. Program televizije K1 možete pratiti putem platformi iris TV (pozicija 109), Supernova (pozicija 9) i Orion (pozicija 12), kao i putem Teleboks aplikacije za Android, iOS i smart TV (besplatno i bez registracije).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    24. septembar 2021 | 16:21

    A na SBB umesto normalne televizije koje nude opuštenciju i razonodu forsiraju nam sumornu N1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA