≫ 

Bogata porodica se vraća, vreme je za novu ljubav: Objavljena scena iz 2. sezone "Bridžertonovih"

Prva sezona serije strimovana je u preko 63 miliona domaćinstava

  • 0
Netfliks bridzerton Printskrin: YT/Netflix

Rege Džin Pejdž se možda neće vratiti u drugu sezonu "Bridžetonovih", a identitet ledji Viseldaun je već poznat, ali Netfliksova hit drama planira da se vrati uz prasak.

Kompanija je umesto trejlera objavila čitavu jednu scenu u kojoj publika upoznaje novi ljubavni par čija će burna veza obeležiti drugi serijal.

Vikonta Entonija Bridžertona već znamo iz prve sezone, koju je završio slomljenog srca, kada ga je njegova ljubavnica Sijena ostavila i napustila London. No, izgleda da patnja neće dugo trajati, jer se u otmeno društvo ulazi Kejt Šarma. I baš kao u slučaju njegove sestre Dafne i njenog izabranika Sajmona, njihov početak neće biti lak.

Seriju "Bridžertonovi" osmislila je Šonda Rajms, a bazirana je na romanima Džulije Kvin. U aprilu je objavljeno da se srcolomac Pejdž, koji je igrao Sajmona Baseta u prvom delu, neće vratiti u seriju, što je mnoge razčaralo.

Prva sezona serije strimovana je u preko 63 miliona domaćinstava, a kako će se svaka sezona koncentrisati na neko od dece Bridžertonovih, sasvim je moguće da će trajati punih osam nastavaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA