≫ 

Kraj polemike: Konačno objavljeno kad će se znati novi Džejms Bond i hoće li biti žena

Sada želimo da slavimo fantastičan period od 15 godina tokom kojeg je Danijel dao sebe ovom liku

  • 2
Olga Kurylenko,  James Bond movie Foto: Profimedia

Barbara Brokoli producent je Džejms Bond filmova i čelnica kompanije Eon Productions koja odlučuje ko će dobiti ulogu u filmovima iz ove popularne franšize.

Zato ne čudi da su je pred premijeru novog Bond filma “No Time To Die” novinari pitali ko će biti novi glumac koji će glumiti tajnog agenta 007, s obzirom da to više neće biti Danijel Krejg, kao i da li postoji šansa da to bude žena, kao što se o tome mnogo govori poslednjih meseci.

Džejms Bond je muškarac. Nadam se da će biti puno filmova sa ženama u glavnim ulogama, za žene, koje režiraju žene, a bave se temom žena. Ne mislim da treba da uklonimo muški lik tajnog agenta 007 i zamenimo ga ženom. Dakle, da, vidim ga kao muškarca. I volela bih kada bi Danijel Krejg večno ostao Džejms Bond – odgovorila je Barbara, prenosi Headliner.

Što se tiče glumca koji će zameniti Danijela Krejga u toj ulozi, Barbara Brokoli potvrdila je kako o tome neće razmišljati sve do sledeće godine. A tada će o tome razgovarati sa svojim polubratom Majklom G. Vilsonom koji je takođe producent ove franšize.

– Sada želimo da slavimo fantastičan period od 15 godina tokom kojeg je Danijel dao sebe ovom liku.

Njeno mišljenje o ženama koje bi mogle da preuzmu lik Džejmsa Bonda očigledno se nije promenilo jer je već govorila o tome kako žene treba da dobijaju kvalitetne uloge, na nivou kvaliteta Džejmsa Bonda. Keri Fukunaga, reditelj novog Bond filma, izjavio je da glumac koji će dobiti glavnu ulogu mora da ima karizmu.

Film “No Time To Die” počinje da se prikazuje u svetu 28. septembra, a u naše bioskope stiže 7. oktobra.

Video: San svakog muškarca je da ima pištolj Džejms Bonda, sada je to moguće

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. septembar 2021 | 09:51

    Kakvo tupljenje. Evo moj predlog je da se snimi adaptacija nove Kleopatre i da Kleopatra bude musko. Zivela ravnopravnost medju polovima.

  • Mlj1228

    28. septembar 2021 | 10:36

    U svim novijim serijama i filmovima, žene su prikazane u svemu superiornije od muškaraca, pa čak i deca od desetak godina su prikazana da bolje znaju od oca, ali ne i od majke!!! Žene su prikazane, jače, brže, hrabrije i mentalno sposobnije od muškaraca, a muškarci su prikazani kao zaostali, primitivni i koji služe da samo izvršavaju ženska naređenja! Sad hoće da i "Džems Bond" bude žena, a zna se da je inspiracija scenarija prvog filma bila bazirana na duplog tajnog agenta poreklom Srbina! Ukoliko se to prihvati to će biti početak kraja Džems Bonda! Ako to nije seksizam, šta je onda?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA