≫ 

Holivud poludeo za filmom o kom ne zna ništa: Nudi desetine miliona na neviđeno - sve zbog njih dvojice

Nije ni čudo

  • 0
Oceans 11 Pit i Kluni / Printskrin: YT/ Kronospace

Holivud je poludeo za filmom o kojem se ne zna ništa. Filmske kompanije Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM, i Warner Bros nude desetine i desetine miliona dolara kako bi upravo oni dobili prava na prikazivanje ovog filma. Tajna je u tome da će se nakon 14 godina u njemu ponovo u glavnim ulogama naći Džordž Kluni i Bred Pit. Film će režirati Džon Vots koji se proslavio režijom poslednje „Spajdermen“ trilogije. Film nema naslov, a o njegovoj radnji se malo zna, tek toliko da Pit i Kluni glume dva fiksera koji će se susresti na istom zadatku.

Nije ni čudo da se najveće filmske kompanije takmiče za dobivanje prava na ovaj film. Bred Pit i Džordž Kluni, čije će kompanije producirati ovaj film, poslednji puta su se zajedno našli na filmskom platnu u filmovima „Ocean's 11, 12 i 13“ (Igraj svoju igru), te u komediji braće Koen „Spaliti nakon čitanja“. Uspeh na bioskopskim blagajnama je osiguran, možda i neka nagrada poput Oskara, a na temelju toga svaki od njih dvojice može da računa na honorar ne manji od 20 miliona dolara.

Ime Džona Votsa doprinosi zanimljivosti ovog projekta. Njegova dva Spajdermen filma „Daleko od kuće“ i „Poratak kući“ zajedno su na blagajnama zaradili 1,1 milijardi dolara, dok će se krajem godine u bioskopima naći i treći deo njegove trilogije pod nazivom „Spider-Man: No Way Home“. Zahvaljujući tim uspesima Votsu je već dodeljena režija novog filma iz franšize „Fantastična četvorka“.

(Telegraf.rs/Nacional)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA