≫ 

Neviđeni kadrovi slavnog benda: Pojavio se trejler za dokumentarnu seriju o Bitlsima

Epizode ​​će biti premijerno prikazane na platformi Disney+ 25., 26. i 27. novembra

  • 0
Bitlsi Printskrin: Youtube/Walt Disney Studios

Dizni je objavio prvi trejler za dokumentarnu trodelnu seriju pod nazivom "The Beatles: Get Back", o članovima grupe The Beatles, reditelja Pitera Džeksona, koja će biti prikazana na platformi Disney+, piše NME.

Ovo ostvarenje će se u potpunosti sastojati od nikad viđenih i restauriranih snimaka, a fanove će vratiti u davnu 1969. godinu. Gledaoci će moži da vide kako su Bitlsi pokušavali da snime 14 novih pesama i da pripreme svoj prvi koncert uživo tokom više od dve godine.

Trodelna serija sastoji se od preko 60 originalnih snimaka i više od 150 sati zvuka koji nisu bili do sada dostupni javnosti, a od kojih je većina bila zaključana u trezoru više od pola veka.

Dokumentarna serija prikazuje poslednji nastup grupe The Beatles po prvi put u celini. Krovni koncert održan je u londonskom Savil Rouu. Takođe uključuje pesme i klasične kompozicije na poslednja dva albuma benda, "Abbey Road" i "Let It Be".

Epizode ​​će biti premijerno prikazane na platformi Disnei+ 25., 26. i 27. novembra.

Ranije ove nedelje, Ringo Starr je otkrio da su Bitlsi imali ponudu za ponovno okupljanje benda 1973. godine, koju su odbili.

Pogledajte trejler:

Video: Đule Van Gog najavio koncert u Beogradu u decembu, pričao o gitari koju je donirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA