≫ 

"Gaga je bio Supermen moje generacije": Kako je Marko Živić pričao o Draganu Nikoliću

Marko Živić imao je lepe reči kako za Gagu, tako i za Milenu Dravić

  • 1
Marko Živić Dragan Nikolić Printskrin: Youtube/Merkur Vrnjačka Banja

Marko Živić je bio sjajan glumac, ali i fantastična osoba. Uvek vedar i nasmejan, uvek je imao da kaže lepu reč, kako za druge ljude, tako i za kolege.

Živić je veliko poštovanje gajio prema kolegi Draganu Nikoliću (1943-2016), kao i prema Mileni Dravić (1940-2018).

- Postoje stvari koje su neprepričive. Svi o Gagi Nikoliću sve znamo. Ja sam imao tu sreću i zadovoljstvo da smo radili, da smo sedeli u bifeu pozorišta zajedno. Kada vratim svoj film u životu, imao sam sreće da sretnem neke velike ljude. Puno sam razmišljao o njemu i Mileni kao primer mnogim našim glumcima tih generacija, šta bi bilo da su se rodili negde drugde, ko bi oni bili? Mislim da bi (Dragan Nikolić) bio Belmondo, mislim da bi Milena bila Meril Strip - rekao je Marko Živić i nastavio:

- Gaga je bio šmeker i na sceni, i u životu. Pomagao je nama klincima, od toga da ti gurne neke pare i kaže: "Vodi negde devojku, nemoj da nemaš para", do toga da je davao nesebične savete. Za njega bih rekao da sam ovu majicu  Supermena obukao danas... Gaga jeste bio Supermen moje generacije, mog života. Ima stara rečenica: "Sve što u životu stekneš, kada umreš, ostaće nekim drugim ljudima, a ono što si bio ti, ostaje samo tebi". Gaga je mnogo toga ostavio sebi, a nama mnogo toga oduzeo svojim odlaskom. Mnogo. Sećanja žive, filmovi žive, pozorište, predstave žive, i Gaga živi. I nadam se da jedna od najvažnijih figura umetničkog sveta upravo bio on. Hvala mu što je bio moj prijatelj - zaključio je Marko Živić.

Pogledajte snimak:

Video: In memoriam: Preminuo glumac Marko Živić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    15. oktobar 2021 | 17:01

    Ni za zivu glavu ne idite u bolnicu! Tamo na vas deluje frekvencija od uredjaja pete generacije i totalno pogresna terapija, a dokaz za to su milioni preminulih. U bolnici se samo oslabljuje organizam i kraj je neminovan. Od trovanja pokusajte da se lecite aspirinom, sodom bikarbonom, vitamin c na svaka dva sata, i cink, vitamin d bar 10 jedinica sa omega 3 jer se vit. d ne apsorbuje ako nema masnoce. I najvaznije, nikako nemojte da lezite; spavajte u sedecem polozaju sa jastucima. Temp. snizavajte tek kad je preko 38,5 jer se temperatura dobija kad se organizam sam brani i przi virus.Ako sve ovo nije dovoljno za vase prezivljavanje od trovanja geoinzenjeringom i frekvencijama pete generacije, bar cete biti u okruzenju koje vam je prijatnije. Naravno odmah iskljucite rutere i pokusajte prirodno uzemljivanje golim nogama ili rukama u kontaktu sa zemljom. Ako ste pobozni, molite se da ovaj sveopsti napad za istrebljenje covecanstva prestane. Eto, zelim ovim savetima da osvetim sve nase izginule u ovom nevidjenom ratu. Hvala i ovom glumcu i svim ostalim preminulim glumcima, pevacima, kompozitorima, umetnicima, ZNAMO da zlotvori hoce da uniste nas DUH i KULTURU, ali narode ne dajte ih, savetujem i vas, i savetujte druge. I onaj ko radi kao moderator, ako odluci ovo da obrise, neka bar procita za sebe kad mu zatreba, jer ovi saveti vaze i za vakcinisane i nevakcinisane. Neko radi na tome da nam se svima zgrusa krv, i da pluca na taj nacin ne mogu da rade... Slava svim poginulima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA