12 najlepših "Bond devojaka" ikada: Za jednu ni tvrdokorni fanovi nemaju dilemu da je najvrelija

Nijedan film o Bondu do sada nije mogao da se zamisli bez prelepih žena koje je najpoznatiji tajni agent na svetu osvajao i odvlačio u krevet

  • 4

Novi film iz serijala o Džejmsu Bondu pod imenom "Nije vreme za umiranje" nedavno je imao premijeru i sada se prikazuje u bioskopima širom sveta.

Ovaj deo iz franšize o najpoznatijem tajnom agentu u istoriji kimenatografije je poseban po tome što je agenta 007 po poslednji put u karijeri tumačio Danijel Krejg.

Kao i uvek koliko god da se priča o filmovima o Bondu neizostavna tema su svakako i žene u svim delovima serijala, odnosno takozvane "Bond devojke" bez kojih se ne može zamisliti bilo koji film koji se bavi najpoznatijim fiktivnim špijunom na svetu.

Upravo povodom izlaska novog filma, u kome će doduše "Bond devojke" biti prvi put "tretirane" drugačije, mi smo napravili listu 12 najlepših i najpoželjnijih "Bond devojaka" svih vremena.

Imajte u vidu da ovo nije nikakva zvanična lista, već jednostavno neki naš izbor, a vi nam u svakom slučaju u komentarima možete reći da li biste neku dodali ili uklonili sa liste.

Prema našem ukusu 12 najvrelijih "Bond devojaka" možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Riznica Bondovih uređaja iz Drugog svetskog rata prodaju se na aukciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA