Zombiji i nuklearni kraj: Stiže nova sezona serije „Fear The Walking Dead“

Svetska premijera očekuje se 18. oktobra u terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h po našem vremenu na AMC kanalu

  • 0
Fear the walking dead serija Foto: AMC

Originalna AMC-ova serija koju obožavaju ljubitelji horora širom sveta Fear The Walking Dead“ vraća se na male ekrane novom, sedmom sezonom!

Svetska premijera očekuje se 18. oktobra u terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h po našem vremenu na AMC kanalu.

U eksplozivnom finalu šeste sezone koju smo imali prilliku gledamo poslednjih meseci, Morgan (Lennie James) i Strand (Colman Domingo) nisu uspeli da spreče Tedija (John Glover) da detonira bojeve glave širom Teksasa.

Početak 7. sezone „Fear The Walking Dead“ od ovog oktobra na AMC kanalu prati Morganovu grupu rasutu po predelima Teksasa dok pokušavaju da prežive nuklearne posledice koje su doneli Tedi i njegovi sledbenici. U međuvremenu, Morgan Jones i Victor Strand sukobljavaju se oko svojih filozofija.

Oni koji su preživeli Tedijev nuklearni "kraj" saznaće ko su zaista i od čega su zapravo sazdani u ovom novom "Početku"... čak i kada to podrazumeva veliku cenu koju moraju da plate oni koje su nekada smatrali svojom porodicom.

Glumica i rediteljka Aisha Tyler, koja je režirala 13. epizodu u 6. sezoni, pridružila se glumačkoj ekipi za sada u nepoznatoj ulozi. Glumci Colman Domingo (koji tumači Victora Stranda) i Alycia Debnam-Carey (koja tumači Aliciu Clark), režirali su po jednu epizodu u sedmoj sezoni. Ovo je četvrti put da je Domingo režirao epizodu, prva je bila dvanaesta epizoda 4. sezone, druga je treća epizoda 5. sezone, a treća treća epizoda 6. sezone, a Alicia Debnam-Carey je ove sezone debitovala kao reditelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA