≫ 

Zbog novog "Betmen" trejlera, ovaj film jedva čekaju i oni koji ne vole Patisona

"Ja sam osveta"

  • 2
Betmen film trejler

Printskrin: YT/Warner Bros. Pictures

Trejler za novi "Betmen" film reditelja Meta Rivsa objavljen je juče, a sudeći po prvim reakcijama, čak i fanovi koji nisu laka srca prihvatili Roberta Patisona u ulozi Brusa Vejna - ovaj film jedva čekaju.

Snimanje je nekoliko puta prekidano zbog pandemije, ali postprodukcija je privedena kraju i "Betmen" bi u bioskopima trebalo da se nađe od marta 2022. godine.

Film, koji po Rivsovim rečima treba da promeni način na koji gledamo na Betmen univerzum, baviće se pokušajima mladog Brusa Vejna da se izbori sa pojavom Ridlera, Pingvina i Žene-mačke.

Priča će, kao što je ranije najavljeno, pružiti više podataka o Ridleru, ali uglavno koncentrisati na Betmena koji teroriše kriminalno podzemlje Gotama i pokušava da odgonetne novu misteriju.

- Ovo nije samo poziv. Ovo je upozorenje - kaže Brus Vejn, misleći na legendarni Betmen znak na nebu.

U trejleru, koji ima isti mračni prizvuk kao i ranije objavljen tizer, prikazani su svi i ostali Betmen simboli - čuveni kostim, betmobil i betbajk.

Pogledajte trejler:

Video: Betmen ili zli duh: Mačak svojom pojavom isprepadao vlasnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA