≫ 

"Squid Game" pao na drugo mesto: Serija o paru psihopata najgledanija na Netfliksu

Treća sezone serije "Ju" (You) premijerno je prikazana 15.oktobra, a trenutno je najgledanija serija na Netfiksu, piše "Biznis Insajder".

  • 0
Serija You Ti Printskrin: YT/Netflix

Iako je "Squid Game" već nekoliko nedelja imao titulu najgledanije serije na Netfliksu, samo nekoliko sati nakon premijere treće sezone serije "Ti" (You), južnokorejski hit spustio se za poziciju niže, odnosno, sad zauzima drugo mesto na Netliksovoj listi najgledanijih serijala.

"Ti" je psihološki triler koji donosi nastavak priče o tihom ubici Džou Goldbergu i njegovoj devojci Lav Kvin.

Pred kraj druge sezone serije gledaoci su saznali da je Lav trudna, a par se u trećoj sezoni seli iz Los Anđelesa, kako bi se sklonio od svojih nedela i posvetio se porodici.

U trećoj sezoni serije upoznajemo se sa novim likovima - Šalita Grant, poznata po ulogama u "CIS" serijalima, glumiće Džoovu majku, Travis Van Vinkl, glumiće bogatog lika Kerija koju pokušava da napravi blizak prijateljski kontakt sa Džoom, a ti je i Skot Spidmen koji igra Metjua - uspešnog izvršnog direktora kompanije, supruga i oca.

Netflks je dan pre premijere treće sezone najavio da je u toku priprema scenarija za četvrtu sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA