≫ 

Džesika Čestejn snimila golišave scene u hit seriji: Ovo su bili njeni uslovi

"Ultimatum" je postavila reditelju

  • 1
Džesika Čestejn Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Glumica Džesika Čestejn je ipak snimala golišave scene za svoju novu TV mini seriju, "Scene from a Marriage". Ali pokazala je samo onoliko kože koliko i njen kolega Oskar Ajzak.

Njih dvoje, inače dugogodišnje kolege i prijatelji, razgovarali su o tome da u seriji snime scene u kojima će biti nagi, otkrili su tokom nedavnog pojavljivanja u emisiji "The View". Razgovor je započeo kada je voditeljka Sani Hostin upitala Ajzaka šta misli o "sceni u kojoj je sasvim go i snimljen spreda", a koja je "zapalila sve".

Međutim, glumac je primetio da je bio jednako iznenađen kao i svi drugi kada se na velikom ekranu ugledao sebe bez odeće.

- Nisam znao da će se to dogoditi - rekao je iznenađeno Oskar Ajzak.

- Šalju vam stvari da pogledate da izgledaju kao: "U redu, dobro mi je to. "Ali video sam to na prilično mračnom laptopu i nisam primetio šta se dešava dole - nasmejao se Ajzak.

Tek kad se video na "velikom televizoru", shvatio je da njegov polni organ "tu da ga svi vide", pa je koleginica Džesika Čestejn objasnila kako se to dogodilo.

- Pa, ja sam Hagaiu (Leviju), koji je pisao i režirao seriji, rekla na samom početku: "Nemam problem sa golotinjom, ali ako bilo koji deo mog tela bude prikazan, mora da ga prikaže i Oskar - rekla je glumica i dodala:

- U drugoj epizodi imamo scenu tuširanja i vidite moje telo, pa vidite njegovo telo. Želela sam da bude uravnoteženo - rekla je glumica, a prenosi buzzfeed.com.

Inače, serija "Scene from a Marriage" emituje se na platformi HBO Max i ima odlične kritike.

Pogledajte trejler:

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepotica

    24. oktobar 2021 | 09:58

    A šta ima da krije,sve žene imaju isto to šta i ona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA