≫ 

Biković otkrio da li je Dep holivudska zvezda koja će se pojaviti u "Južnom vetru"

Srpski glumac pričao je o poznanstvu sa Depom i da li će započeti holivudsku karijeru

  • 1

Džoni Dep ponovo je u Srbiji, tačnije u Beogradu, a u naš glavni grad došao je kako bi promovisao prvi animirani film koji je nastao u Srbiji, a u pitanju je ostvarenje "Puffins Impossible", gde daje glas glavnom liku. Na ovom projektu je holivudski superstar sarađivao sa Milošem Bikovićem.

Srpski glumac sinoć je bio na koktelu povodom promocije, a pred novinarima je "otvorio dušu" i pričao o poznanstvu sa Depom i drugim stvarima.

- Ja sam ga prvi put upoznao danas. Ta saradnja se odvija preko naših zajedničkog partnera Andree Iervolina i evo danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam, da pričamo i vrlo je prijatan čovek. Neverovatno skroman i zaista zaljubljen u Srbiju - rekao je Biković, koji je naveo da je rad na animiranom filmu "Puffins Impossible" velika stvar za Srbiju.

- Ovakvi događaji imaju veliki značaj, da mi proizvodimo sadržaj u Srbiji koji je kreativan, animiran, koji je u skladu sa tokovima i tehnološkim razvojem, da mi zapravo postajemo ne samo svet, nego postajemo lideri u svetu. To mislim da je jako važno i jako dobro - rekao je srpski glumac.

Na pitanje da li saradnju sa Depom može da iskoristi za potencijalnu holivudsku karijeru, Miloš je kratko rekao:

- Nemam plan da to uradim, ali nije isključeno da se to desi - rekao je Biković i naglasio da postoji mogućnost da sa Džonijem sarađuje na nekom filmu, seriji.

- Moguće je da ćemo sresti na platnu - rekao je glumac i pohvalio znanje srpskog jezika Džonija Depa.

- Govori srpski dovoljno dobro. Čak nekad bolje od nekih mnogih mojih kolega - rekao je Biković.

Na pitanje da li je Džoni Dep ta inostrana zvezda koja će se pojaviti u "Južnom vetru", Biković je odgovorio pomalo zagonetno:

- Ne, za sada - rekao je Biković.

Video: Džoni Dep okružen obožavateljima: Nije znao kome pre da da autogram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    26. oktobar 2021 | 01:36

    On prosto- proširenu ne može više da sastavi a pitajte se od čega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA