≫ 

"Dinastija", epizoda 17: Branko je osuđen, a Kristina saopštava šokantne vesti!

U vili Kadića, svi se trude da ugode Branku, a Kristina pristaje da ponovo spavaju zajedno

  • 0
Dinastija ep 17 Foto: Promo/PINK INTERNATIONAL COMPANY D.O.O.

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije "Dinastija" vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode "Dinastije", koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Suđenje Branku Kadiću je u finišu. Sudija izriče presudu i proglašava Branka krivim za ubistvo iz nehata. Branko je nezadovoljan, iako je osuđen na blagu kaznu - dve godine uslovnog zatvora. Lidija se budi u nepoznatoj privatnoj bonici. Niko ne želi da joj kaže da ju je Branko tu smestio, a ni od Veselina ne uspeva da sazna ništa o Momčilu i Manji. Ipak, odlučuje da bude jaka i učini sve da nađe ćerku.

U vili Kadića, svi se trude da ugode Branku, a Kristina pristaje da ponovo spavaju zajedno. Branko je rešio da zavede red u kući i porodici nakon presude. Otpušta problematičnog šofera Mihajla, Anastasijinog ljubavnika, zbog čega ona burno reaguje.

Tužilac Željko Rodić bezuspešno pokušava da sazna još Brankovih tajni od Aleksandre, a ona se krišom ušunja u svoj stari atelje na Brankovom imanju. Prilikom slučajnog susreta u Vojinovom restoranu, tužilac Željko Rodić priznaje da je na strani najvećeg Brankovog konkurenta.

Ni Stefan ni Branko se ne kaju zbog svojih postupaka, ne žele da prave kompromise i rastaju se u mržnji. Kristina je nezadovoljna jer Branko nema razumevanja za sina. Pripit i razdražen zbog svađe sa Stefanom, Branko svoj bes istresa na Kristinu, zbog čega joj pozli. Polusvesna, Kristina saopštava mužu da je trudna. Brankovu radost zbog prinove zaseni Aleksandra, koja se useljava u svoj atelje, bez Brankovog znanja i dozvole.

Kako će na porodicu Kadić uticati Aleksandrin povatak u vilu, da li će Branko speti da izgladi odnose sa Stefanom i kako će na njega uticati Kristinina trudnoća, saznaćete u novoj epizodi "Dinastije", večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Pogledajte najavu:

Video: Serija Squid game dobila svoj kafić: Kako je popularna serija postala hit na tržištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA