≫ 

Zverka je prošlost: Keri Bredšo u nastavku "Seks i grada" ljubi novog frajera

Ako ne želite da znate ko je u pitanju, bolje ne čitajte vest :)

  • 1
Sarah Jessica Parker

Foto: Profimedia/Backgrid USA/T.Jackson / BACKGRID

Burna ljubavna priča Keri Bredšo sa Zverkom bila je jedna od glavnih priča franšize "Seks i grad". Ipak, čini se da je glavna junakinja serije možda konačno prekinula sa svojim partnerom nakon što je glavna dama Sara Džesika Parker primećena kako se ljubi sa kolegom Džonom Tenijem u ostvarenju "And Just Like That..." (novoj verziji Seks i grada"), dok Krisa Nota (koji igra lik Zverke) nije bilo nigde.

Koga glumi Džoni Teni, još se ne zna, ali scene poljupca dolaze nakon što su obožavatelji nagađali da bi Zverka mogao biti ubijen u ponovnom pokretanju nakon što su glumci viđeni kako snimaju scene sahrane, a takođe i nakon što je autorka "Seks i grada" Kendas Bušnel rekla poruku serije o pronalaženju muškarca "nije bila previše feministička".

Mada, neki tvrde da je Zverka živ u seriji i da se razveo od Keri.

Inače, Džoni (59) je najpoznatiji po ulogama u ostvarenjima "Scandal" i "The Closer", a prethodno je bio oženjen sa zvezdom "Očajnih domaćica" Teri Hačer, piše Daily Mail.

Za scene serije "And Just Like That ...," Džon je poljubio Saru za laku noć ispred Kerinog čuvenog stana u Njujorku.

Sarah Jessica Parker

Džon Teri i Sara Džesika Parker snimaju scenu za seriju "And Just Like That..." Foto: Profimedia/Backgrid USA/T.Jackson / BACKGRID

Ranije tog dana, talentovani dvojac je viđen na snimanju još jednog vrućeg zajedničkog sastanka. Njihov poljubac je pokrenuo raznorazne terije kod fanova šta će se dalje dogoditi sa parom pre nego što počne da se prikazuje serija, a to je u decembru.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA