Spektakl "Dina" najzad u Srbiji: Naučna fantastika na potpuno novom nivou

U bisokopu "Cinestar" održana je specijalna projekcija najnovije adaptacije knjige Frenka Herberta

  • 18

Sa filmskim spektaklom "Dina", u Srbiju stigla je i potpuno nova dimenzija žanra naučne fantastike. U bioskopu "Cinestar" na specijalnoj projekciji, poklonici sedme umetnosti mogli su da uživaju u savršenoj priči, specijalnim efektima, sjajnoj fotografiji i fantastičnoj glumi.

Filmska kritičarka Sandra Perović nije krila oduševljenje "Dinom", dok je influenser Milan Vučićević poznatiji kao Nichim Izazvan podsetio zašto je jako važno negovati ljubav prema naučnoj fantastici.

Reditelj filma je Deni Vilnev. Scenario potpisuju Erik Rot, Džon Spejts i Deni Vilnev, a producenti filma su Meri Perent, Kejl Bojter, Džo Karačolo mlađi i Deni Vilnev.

Zaplet filma "Dina" obuhvata polovinu prve knjige Dine i govori o životu Pola Atreida, koji mora ujediniti Fremene i pobediti u ratu za opasnu pustinjsku planetu Arakis. Glavne ukoge igraju Timoti Šalame kao Pol Atreid, Rebeka Ferguson kao gospa Džesika Atreid, Oskar Ajzak kao vojvoda Leto Atreid.

Kako je bilo na specijalnoj projekciji, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Anastasija: O maminom životu bi morala da se snimi serija, ne bi sve stalo u film

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    21. oktobar 2021 | 17:39

    Užas kompletni. I to će nažalost samo shvatiti neki od gledaoca.

  • Realan

    21. oktobar 2021 | 18:00

    Nema ovo veze s vezom. Odiseja ih jede za dorucak. Ne mogu jos uvek nadmasiti onakvu genijalnost. A senili su sa ovim filmom , glumci u njemu.. to je bilo koprcanja na sve strane , kad ono , ni prosek.

  • Oplaaa

    21. oktobar 2021 | 21:31

    Extra film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA