≫ 

Oglasila se porodica Brendona Lija nakon nesrećnog slučaja Aleka Boldvina

Alek Boldvin je slučajno na filmskom setu ubio direktorku fotografiju Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu

  • 0
Brendon Li, Alek Boldvin

Foto: Youtube/Movieclips Classic Trailers, Instagram/alecbaldwininsta

Glumac Alek Boldvin je slučajno na setu tokom snimanja filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu iz replike pištolja.

- Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama - rekli su iz policije.

Povodom ovog nemilog i nesrećnog događaja oglasila se i porodica glumca Brendona Lija, koji je 1993. godine stradao kada ga je drugi glumac slučajno usmrtio na snimanju filmu "Vrana", pri čemu se mislilo da su u pitanju ćorci u pištolji.

- Naša srca su uz porodicu Haline Hačins i za Džoela Souzu i sve koji su umešani u incident na setu filma "Rust". Niko ne sme biti ubijen iz pištolja na filmskom setu. Tačka - piše na Tviter nalogu posvećen Brendonu Liju.

U saopštenju iz produkcije filma "Rust" ("Rđa") navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA