≫ 

Vil Smit kao otac Venus i Serene Vilijams: Pogledajte trejler za film "Kralj Ričard"

U pitanju je biografska priča o Ričardu Vilijamsu

  • 0
Film "King Richard" Printskrin: Youtube/ONE Media

Gledaoci širom sveta će uskoro moći da pogledaju još jedan biografski film. Ovog puta o Ričardu Vilijamsu, ocu teniserki Venus i Serene Vilijams.

Zasnovan na istinitoj priči koja će inspirisati svet, film "Kralj Ričard" ("King Richard") prati putovanje Ričarda Vilijamsa, nepokolebljivog oca koji je ključan u podizanju dve čuvene svetske sportiskinje.

Vođen jasnom vizijom svoje budućnosti i koristeći nekonvencionalne metode, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams sa ulica Komtona u Kaliforniji odvesti na svetsku scenu i od njih načiniti šampionke.

Ričarda Vilijamsa glumi Vil Smit, Venus Vilijams Sanija Sindi, Serenu Vilijams Demi Singlton, Oranis "Brendi" Prajs, majku sestrara Vilijams, Aunjene Elis.

Film je premijerno prikazan na "Teluraj" filmskom festivalu u Telurajdu, Kolorado 2. septembra, dok se premijera u bioskopima očekuje 19. novembra, kao i na platformi HBO Max.

Pogledajte trejler:

Video: Luda kuća! Evo zašto Vil Smit i njegova žena veruju da nisu u braku, a u stvari jesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA