≫ 

Ganter je bio poznat "kao sedmi Prijatelj", a svojevremeno je otkrio zašto ne sedi na narandžastom kauču

Džejms Majkl Tajler je u seriji "Prijatelji" ostao veliki trag

  • 0
Ganter, Serija Prijateri Printskrin: Youtube/Loïc B

Džejms Majkl Tajler, legendarni Ganter iz "Prijatelja", preminuo je u 59. godine nakon teške bolesti sa kojom se godinama borio. Njegov lik u čuvenom sitkomu ostao je upamćen, iako na početku nije izgledalo tako.

Naime, Džejms Majkl Tajler je kao Ganter, konobar i menadžer u kafiću Central Perk, imao ulogu statiste, a njegov lik čak nije ima ni ime.

U prvoj sezoni "Prijatelja" nije progovarao, tek u narednoj, a mnogi ga pamte i po tome što je svojevremeno izjavio da je zaljubljen u Rejčel, koju je glumila Džesika Aniston.

Džejms Majkl Tajler je glumio Gantera svih deset sezona, a nakon snimanja serije je prestao da blaja kosu, što je radio punih deset godina, piše Index.hr.

Kada je bila 15. i 20. godišnjica "Prijatelja", u Londonu je ostvorio repliku "Central Perka" i dve nedelje se usluživao goste.

Džejms Majkl Tajler je inače odbija da sedi na čuvenom narandžastom kauču.

- Nepisano pravilo bilo je da samo šest glavnih likova može da sedne na narančastom kauču kad se ne snima - rekao je Tajler svojevremeno portalu Buzzfeed.

Bio je poznat u seriji kao "sedmi "Prijatelj". Osim u seriji "Prijatelji", glumio je i ostvarenjima "Scrubs" i "Episodes", a takođe je snimio nekoliko epizoda serije "Modern Music". Glumio je i u nekoliko TV filmova.

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA