≫ 

Uskoro serija "Advokado" na RTS-u: Komedija sa jakim glumačkim imenima

Serija "Advokado" prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković)

  • 1
Advokado serija Foto: Promo RTS

Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i – Mira Banjac! Ovi glumački velikani čine samo deo neponovljive ekipe koju ćemo uskoro gledati u u novoj RTS-ovoj seriji "Advokado".

Ako dodamo i podatak da je pomenute glumce okupio scenarističko-rediteljski dvojac koji stoji iza hit serija "Meso" i "Kosti" (Kolja Pejaković/Saša Hajduković), kao i to da se radi o komediji - jasno je da je pred nama TV štivo vredno pažnje.

Serija "Advokado" prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković). U središtu radnje su njihovi prijateljski i porodični odnosi, tipični za balkansko podneblje. Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipai konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih.

Komediju "Advokado" uskoro gledamo svakog radnog dana na prvom programu RTS. Delo je nastalo po scenariju Nikole Pejakovića Kolje, a u režiji Saše Hajdukovića i Pejakovića, u koprodukciji RTS-a i Bosonoga produkcije.

Pogledajte tizer:

Video: Uliks Fehmiu o seriji Crna svadba: Moj lik je uvek na strani dobra, oduvek sam sanjao ovakvu ulogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. oktobar 2021 | 16:19

    Stvarno ovoj se zeni mora odati veliko priznanje i postovanje MIRA BANJAC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA