Snima se treća sezona serije "Igra sudbine", ali glumačka postavka neće biti ista

- Mnogi glumci su potpisali ugovore za nove projekte, misleći da je s "Igrom sudbine" gotovo - rekao je Marko Jovičić, jedan od producenata serije

  • 5
Glumci serije Igra sudbine Foto: Instagram/ammarsadvam

Kao što je poznato,  snimaće se i treća sezona "Igra sudbine". Međutim, ono što je poznato da nekih glumaca iz prve dve sezone neće biti u nastavku ostvarenja koje se emituje na televiziji "Prva".

- Nažalost, glumačka postavka neće biti ista. Mnogi glumci su potpisali ugovore za nove projekte, misleći da je s "Igrom sudbine" gotovo. Ne mogu otkriti ko će nas napustiti u daljem delu projekta, ali svi glavni glumci ostaju isti - rekao je Marko Jovičić za "Alo", jedan od producenata serije.

Iako treća sezona nije bila planirana, obožavatelji su ipak hteli drugačije.

- Nakon dve godine snimanja, smatrali smo da treba da zatvorimo tu priču. Rastanak je bio jako emotivan, gotovo svi glumci su plakali, zaista smo mislili da je kraj. Međutim, život je pun iznenađenja. Publika nije mogla da se pomiri s krajem serije, i na njihov zahtev smo odlučili da snimimo još jednu, finalnu sezonu - rekao je Jovičić, a potom je ispričao anegdotu sa snimanja:

- Snimajući dani su umeli da traju i po 16, 17 sati, ljudi su se zbližili, postali smo kao porodica. Naravno, svakodnevno je dolazilo do sitnih čarki i sukoba, ali to je normalno kada toliko vremena provodite sa nekim. Bilo je i dosta anegdota, sećam se kada je došao novi član ekipe, odlučili smo da se našalimo s njim i kada je jednom od likova zvonio telefon u seriji, mi smo prikazali njegov broj telefona. Narednog dana telefon mu se usijao od poziva, fanovi su ga zvali misleći da je jedan od glumaca, čovek je morao da promeni broj, a mi smo se silno zabavili - rekao je Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N banovci

    3. novembar 2021 | 12:25

    Jos ćemo sačekati visnjina ćerka da se uda

  • Lagerta

    3. novembar 2021 | 23:52

    Ne snimajte više ovaj pakao kumim vas bogom. U najblažem obliku užas.

  • Dragana N

    3. novembar 2021 | 16:15

    Mislim da ne bi trebalo! Sta vise ima da kazu posle druge sezone!? Pa nije to normalan zivot, ta podmetanja, mrznja, medjusobna borba, non stop. Zamorno, brate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA