≫ 

Glumi jednog od glavnih likova u "Južnom vetru 2", a gledali ste ga u "Igri prestola"

Bugarski glumac Zahari Baharov imao je zapaženu ulogu u ostvarenju Miloša Avramovića

  • 0

Nakon beogradske premijere, koja je bila 2. novembra, publika širom Srbije imaće priliku da u redovnoj bioskopskoj distribuciji pogledaju film "Južni vetar: Ubrzanje". U nastavku ostvarenja Miloša Avramovića jednu od glavnih uloga igra i bugarski glumac Zahari Baharov.

On glumi lik Kirila, bugarskog kriminalca koji pomaže Marašu (Milošu Bikoviću) i Baći (Miodragu Radonjiću) tokom jedne akcije u Bugarskoj.

Zahari Baharov ima zapaženu karijeru, kako u svojoj rodnoj Bugarskoj, tako i u inostranstvu. Ljubitelji "Igre prestola" imali su prilike da ga gledaju Lobodu, i to u petoj sezoni serije. U pitanju je neustaživi ratnik iz klana Tena, koji ume odlično da barata sekirom.

Takođe, 2014. godine igrao je komandata Eliju u američkoj drami "The Monuments Men", koju je režirao Džordž Kluni. Zapaženu ulogu ostvario je u bugarskoj krimi seriji "Undercover", gde je igrao gangstera Igora Andonova.

Pogledajte trejler za film "Južni vetar: Ubrzanje", u kojem glumi i Zahari Baharov:

Video: Obarale su s nogu: Biković i ekipa su bili elegantni, ali dame su ukrale šou na crvenom tepihu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA