≫ 

Prva epizoda posvećena gej ljubavi u "Simpsonovima": Reakcije burne

Dok su jedni pozdravljali vest što je Smiters konačno našao ljubav, drugi nisu bili impresionirani i misle da je čitava ta priča “traćenje sadržaja”

  • 3
Vejlon Smiters, SImpsonovi, gej Printskrin: YT/I Love You Lisa

Vejlon Smiters, gej lik iz serije “Simpsonovi”, našao je i prvog dečka – milijardera, pet godina pošto je priznao svoju seksualnu orijentaciju posle decenija spekulacija.

Smiters, jedan od najdugovečnijih likova u popularnoj animiranoj seriji, predstaviće svog dečka, modnog mogula Majkla De Grafa u epizodi koja će biti emitovana 21. novembra na Foxu, prenosi Headliner.

Smiters, kome glas pozajmljuje Heri Širer, personalni je asistent gospodina Bernsa i 2016. je priznao da je homoseksualac.

- Smiters pronalazi pravu ljubav u vidu poznatog modnog dijaznera, ali da li će ova nova veza uništiti Springfild - navodi se u sinopsisu epizode.

Epizodu pod nazivom "Portrait Of A Lackey On Fire" napisao je dugogodišnji cenarista serije Rob LaZebnik i njegov sin Džoni, koji ga je i inspirisao da napiše i prvu epizodu o Smitersovom autovanju.

- Tako često su gej romanse sekundarni zaplet ili samo aludirane u mnogim serijama. Ono što mi je zaista uzbudljivo jeste da ćemo u ovoj epizodi moći da vidimo početak, sredinu i ko zna kakav kraj jedne gej veze, detaljan prikaz kako se gej ljudi upoznaju i kakvi su u vezi - rekao je Džoni LaZebnik, koji se istovremeno i autovao na Tviteru.

Najava epizode i emotivna veza Smitersa i De Grafa izazvala je pomešane komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni pozdravljali vest što je Smiters konačno našao ljubav, drugi nisu bili impresionirani i misle da je čitava ta priča “traćenje sadržaja”.

- Da li je to zaista potrebno? Znamo da je Smiters gej, zašto celu epizodu posvetiti tome - jedan je od komentara.

Drugi smatraju da su producenti ultra popularne serije “popustili pod pritiskom politički korektne ekipe” i veštački napravili priču, dok je bilo i onih koji su sa oduševljenjem pozdravili najavu Smitersove ljubavne priče i ocenili da je bilo krajnje vreme da i Vejlon nađe sreću.

Video: Mislili ste da ste sve videli: Pronađena stena sa likom Homera Simpsona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    14. novembar 2021 | 16:16

    Ovo je strasno, pokusavaju da nametnu da su ove stvari normalne.

  • Neko tamo

    14. novembar 2021 | 16:08

    Lobi im je sve jači,a to nije dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA