≫ 

"Nisam ni znao da ne razgovaraju...": Velikani našeg glumišta se pomirili na snimanju "Južnog vetra"

- Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma - rekao je reditelj "Južnog vetra" Miloša Avramović

  • 1
Premijera Južni vetar Ubrzanje Foto: ATA Images

Aleksandar Berček i Predrag Miki Manojlović pomirili su se na snimanju filma "Južni vetar: Ubzanje". Ovu informaciju otkrio reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović.

- Aleksandar i Miki u drugom delu "Južnog vetra" trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju... Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose - rekao je režiser Miloš Avramović za "Informer" i naveo da su scenu, u kojem su njih dvojica u kadru, snimili bez problema:

- Snimanje je proteklo u najboljem redu. Njih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo "Južnog vetra". Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma - rekao je reditelj.

Aleksandar Berček Aleksandar Berček Foto: ATA Images

O odnosu sa Aleksandrom Berčekom govorio je i sam Predrag Miki Manojlović.

- Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt... Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli - rekao je Miki Manojlović i dodao:

Južni vetar, Ubrzanje Predrag Miki Manojlović Foto: Nikola Tomić

- Aca je veliki glumac i drago mi je što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti... Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji - naveo je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta se desi kad te regrutuju

    16. novembar 2021 | 10:15

    A jel znate vi da je moj Misko za opkladu vozio 500m unazad vezanih ociju😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA