≫ 

Miloš Biković konačno objavio koji holivudski glumac će igrati u nastavku "Južnog vetra"

- Dobrodošao u ekipu JV! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije "Južni vetar" - napisao je Biković

  • 6
Miloš Biković Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Miloš Biković (33) objavio je na svom Tviter nalogu ime holivudskog glumca koji će igrati u narednoj sezoni serije "Južni vetar".

Reč je o Majklu Medsenu (64) koji je igrao u više od stotinu filmova, a verovatno najzapaženije uloge su mu - Mr. Blonde (Vic Vega) u filmu "Reservoir Dogs", Budd u "Kill Bill", Sonny u "Donnie Brasco", "Sin City", "Umri drugi dan"...

- Dobrodošao u ekipu JV! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije "Južni vetar" - napisao je Biković.

Podsetimo, reditelj "Južnog vetra" Miloš Avramović govorio je ranije da fanove ovog ostvarenja očekuju brojna iznenađenja.

- Biće glumaca i u seriji, ne samo filmu, ali ne mogu još da otkrivam imena. Neke ugovore smo već potpisali i ta stvar je završena, s nekima smo još u pregovorima, ali ne smem još da pričam o tome - rekao je Avramović, a na pitanje da otkrije makar "koliko ih je", odgovorio je:

- Četiri! Biće ih četvoro u seriji, a za film ćemo da vidimo, biće ih dosta više! Dovodimo 2 holivudske i 2 ruske zvezde od kojih je jedna legendarna i u narednih mesec dana ćemo možda moći da otkrijemo više. Naredni film i druga sezona serije neće biti samo balkanski već evropski projekat, a scenarijom sam prezadovoljan. Stalno ga čitam i nestrpljiv sam da počnemo sa snimanjem. Već u aprilu, maju počinjemo snimanje 2. sezone serije, nakon čega snimamo i treći film. Bližimo se kraju sage, ali možda se opet sretnemo.

Video: Miodrag Radonjić o drugom delu Južnog vetra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA