≫ 

Monika Beluči u pregovorima da glumi u "Južnom vetru": Pored Medsena, još jedan holivudski glumac je "siguran"

Poznato je i koje uloge će dobiti holivudski glumci

  • 7
Monika Beluci Foto: Profimedia/Abaca Press

"Južni vetar" planira da u "obogati" svoju glumačku ekipu internacionalnim zvezdama. Pored Majkla Medsena, u ostvarenju reditelja Miloša Avramovića igraće i još jedan holivudski glumac, Vilijam Boldvin.

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - rekao je Avramović za "Informer".

Takođe, pregovori se vode i sa italijanskom glumicom Monikom Beluči.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - rekao je reditelj.

Inače, Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

Vilijam Boldvin i Šeron Stoun Insert iz filma "Sliver", Vilijam Boldvin i Šeron Stoun / Foto: Printskrin/YouTube/YouTube Movies

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, naveo je da u drugoj sezoni igrati i glumačke zvezde iz Rusije

- U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim - rekao je glumac.

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA