Od stvarnosti do filma

Specijalnom projekcijom filma "Kralj Ričard: Prednost u igri" održana prezentacija programa "Putem šampiona" Novak Đoković Fondacije

  • 1
"Kralj Ričard: Prednost u igri" Foto: Dalibor Danilović

Specijalnom projekcijom aktuelnog sportskog filmskog hita kompanije Warner Bros. "Kralj Ričard: Prednost u Igri" u distribuciji Blitz Film & Video, Novak Đoković Fondacija priredila je zanimljivu prezentaciju u beogradskom bioskopu Cinestar 4DX Ada Mall u okviru promocije načela i sadržaja posebnog programa fondacije – "Putem šampiona". Dragoceno kinematografsko ostvarenje koje hronološki opisuje jedinstveni razvojni put čuvenih teniskih sestara Serene i Venus Vilijams – vođen na samo njemu svojstven način od strane njihovog oca Ričarda – u potpunosti je tematski srodno sa ciljevima ovog programa Fondacije, usredsređenog na pružanje podrške i razumevanju roditelja mladih sportista - i budućih asova i šampiona.

Program "Putem šampiona" Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi.

Projekcijom filma koji se u potpunosti bavi tematikom podrške roditelja tokom procesa odrastanja dece kroz sport i koji prikazuje jasnu poruku o pokretačkoj energiji koja se stvara kada neko zaista veruje u nas i misli na mnoge buduće šampione koje bi to moglo inspirisati, brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i javnog života bile su oduševljene i inspirisane povodom.

Među poznatim sportskim asovima i ličnostima iz javnog života Srbije – svoju podršku projektu "Putem šampiona" prisustvom na ovom zanimljivom događaju su izrazili Andrija Gerić, Ratko Varda, Dušan Kecman, Andrea Lekić, Tanja Petrović, Borka Tomović i Novica Bjelica, Nada Macanković i Bojan Janić, Ivan Ivanović, Srećko Jarić, Dragan Ćirić, Snežana Janković, Dejan Vraneš, Igor Miklja i mnogi drugi.

Film "KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI" možete pogledati u svim bioskopima, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajni bioskopa.

Video: Udara punom parom: Novak Đoković odradio trening sa reprezentacijom Srbije u Beču

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA