≫ 

Branko je spasen, policija sumnja da je dr Nikola umešan u otmicu Anastasijinog sina

Nova epizoda "Dinastije" večeras u 21:00 na Pinku

  • 0
Dinastija, epizoda 38

Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Izgovor“.

Nakon sukoba sa dr Nikolom, Branko bez svesti ostaje da leži pored jezera na svom planinskom imanju. Uplašena Kristina je alarmirala gorsku službu i lokalnu policiju, koja započinje potragu.

U vili Kadića, zabrinuti Ognjen i Anastasija shvataju da je mali Branko nestao, a prva osoba na koju sumnjaju je bebisiterka Suzana. Međutim, Suzana ima alibi, ali inspektor Kočić otkriva Anastasiji i Ognjenu detalje

Suzanine veze i njene kriminalne radnje sa dr Nikolom.

Branko dolazi svesti i Anastasija na kratko uspeva da ga dobije na mobilni, ali baterija mu se isprazni pre nego što uspeju da ga lociraju.

Vojin Konstantinović je preživeo infarkt, ali je u kritičnom stanju. Aleksandra insistira da se venčaju u bolnici i poteže sve veze da to omogući.

Počinje oluja nad planinskim imanjem Kadića koja guši Brankove pozive upomoć. Spasioci u čamcima bezuspešno traže Branka u jezeru. I tamna kad su spasioci hteli da odustanu od portage, očajna Kristina slučajno čuje Brankov jauk.

Branko je spasen i prevezen u bolnicu, gde saznaje za Vojinovo teško stanje i otmicu unuka Branka. Sumnja na umešanost dr Nikole u otmicu, koji je u međuvremenu dao otkaz u bolnici. Branko otkriva policiji da je

upravo Nikola kriv za njegov pad.

Za to vreme, nepoznata žena u skromnoj kući ljulja malog Branka, dok gleda kako mediji prenose izjave zabrinute porodice o otmici.

U Sremskoj Mitrovici, bolesna stara žena i njen unuk gledaju podsećanje javnosti na sličnu tragedije koja je pre mnogo godina zadesila porodicu Kadić, kada im je prvo dete zauvek nestalo.

Da li će Aleksandra uspeti u nameri da se uda za Vojina u bolnici, da li će policija uspeti da uđe u trag dr Nikoli i ko je žena kod koje je mali Branko, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink!

Video: Frano Lasić: Doveo sam seriju Dinastija u Jugoslaviju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA