≫ 

Samanta nije ubijena: Otkriveno šta se desilo sa omiljenim likom iz serije "Seks i grad"

- Nismo mogli da dozvolimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju sa njom - navodi izvori

  • 0
Seks i grad

Foto: Profimedia

Uskoro kreće sa prikazivanje nova verzija serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That...", koji prati život Keri, Mirande i Šarlot u njihovim pedesetim godinama u Njujorku. Mnogi obožavatelji se i dan danas šta se desilo sa likom Samante, koju je igrala Kim Katrel.

Britanski Daily Mail došao je do saznanja. Samanta, na kraju, nije ubijena, već se preselila u London.

- Nismo mogli da dozvolimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju sa njom. To jednostavno ne bi imalo smisla - kažu izvori serije za Daily Mail.com.

- Da bude u Los Anđelesu nije bila opcija kao što smo to uradili u prvom filmu, tako da je njen lik smešten u Londonu zaista bio savršen način da je održimo u životu i objasnimo njeno odsustvo. Gledaoci će saznati da ona napreduje u Engleskoj iako se posvađala sa Keri - ističu sagovornici i dodaje:

Insajder je otkrio da će Keri na kraju sezone napraviti veliki gest da vrati Samantu.

- Keri je ona kojoj je teško bez Samante, a do kraja (serije) "And Just Like That2 videćete da Keri pokušava da obnovi prijateljstvo (sa Samantom - rekli su.

Insajderi se nadaju da će Kim Katrel možda i reprizirati svoju poznatu ulogu.

- Želimo Kim nazad. Nedostajala je na snimanju. Svi razumemo zašto se oseća onako kako se oseća. Mi shvatamo. Samo želimo da se vrati za naredne sezone - navode sagovornici i dodaju:

- Samanta Džons je jedan od televizijskih najomiljenijih likova svih vremena, a Kim je fenomenalna glumica koja je savršeno oživljava. Mora da se vrati kući, ako ne zbog nas, već zbog obožavatelja koji je obožavaju - navode oni.

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Tekegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA