≫ 

Počelo superfinale "Slagalice": Nova animacija, nova-stara igra, poznati takmičari, ekspresna završnica

U prvoj partiji sastali su se Nedeljko Šujica i Damir Duraković

  • 2
Slagalica Superfinale "Slagalice" Printskrin: RTS

Gledaoci su mogli da gledaju prvi susret u okviru novog superfinala "Slagalice". Sastali su se poznati takmičari, Nedeljko Šujica i Damir Duraković, koji su već bili deo ovog kviza.

Ono što je primetno jeste i nova animacija koja je bila na početku, Naime, prvo su predstavljeni takmičari, a zatim je posebno izdvojeno šta su oni uradili u prethodnim izdanjima "Slagalice", čime se bavi, koji im je hobi.

Takođe, uvrštena je nova-stara igra, "Slovo po slovo".

Što se tiče samog susreta, bio je izjednačen do "Asocijacija". Tada se Nedeljko bolje snašao i jednu i drugu je vrlo brzo rešio. Posle prvog susreta poveo je rezultatom 195:131.

Pogledajte snimak:

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poaro

    2. decembar 2021 | 19:22

    Ovaj Neđeljko je ozbiljan pfihijatrijski dlucaj ta faca,ta zelja posto poto da pobedi i to udaranje po misu.Kad je prvi put bio u slagalici Mario Vreco snimio klip "Ispovest miša iz slagalice"i evo ga opet.Bije po misu bez milosti ko da mu zivot zavisi od toga .Treba ih prvo testirati kod psihijatra pre nego se pojave na televiziji

  • Vujo032

    3. decembar 2021 | 10:37

    Slagalica bi bila fer i postena, tek kada bi takmicari bili u razdvojenim kabinama i kada bi dobijali ista pitanja, ista slova i brojeve, a ne ovako jedan dobije laka pitanja u spojnicama, a drugi o hemiji ili baletu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA