Fredi Princ Džunior objasnio zašto više neće glumiti sa suprugom Sarom Mišel Gelar

Poznati par naredne godine slavi 20. godišnjicu braka

  • 1
Freddie Prinze Jr. and wife Sarah Michelle Gellar Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior – Na snimanju sad već kultnog horor ostvarenja 1997. godine, "Znam šta ste radili prošlog leta", sreli su se Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior. Međutim, vezu su započeli tek tri godine kasnije, a verili se naredne. Venčali su se u Meksiku 2001. Od tada su zajedno glumili u filmovima "Skubi Du" i "Skubi Du 2", i pozajmljivali glas u animiranim ostvarenjima "Happily N’Ever After" i "Star Wars Rebels". Povodom petogodišnjice braka, Sara je zvanično promenila ime u Sara Mišel Princ / Foto: Shutterstock

Fredi Princ Džunior i Sara Mišel Gelar će sledeće godine proslaviti 20 godina braka, isto koliko je prošlo od kada su poslednji put zajedno glumili u filmu.

Upoznali su se na snimanju trilera iz 1997. godine "Znam šta ste radili prošlog leta", a takođe su glumili u nastavku pod nazivom "Još uvek znam šta ste radil prošlog leta", kao i u ostvarenjima "Ona je sve", kao i dva "Skubi Du" filma.

Osim animiranog filma "Happily N'ever After", par od tada nije zajedno glumio u filmu, a Princ je otkrila zašto je to tako, u novom intervjuu za US Weekly.

- Radili smo zajedno, dok smo bili zajedno, na Skubi Duu, a inače niko od nas nije mislio da bi bilo veoma interesantno da radimo zajedno - rekao je Fredi Princ Džunior i dodaje:

- Mislim da nije toliko uzbudljivo gledati dvoje ljudi kako se bore da budu zajedno kada, znate, idu zajedno kući na kraju noći - naveo je glumac, a prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA