≫ 

Vojinov testament otkriva velike tajne, Adam konačno uspeva da dođe do Aleksandre

Ne propustite novu epizodu "Dinastije" večeras u 21:00 na Pinku

  • 1
Dinastija 41 epizoda Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi "Dinastije" koja nosi naziv "Testament". Nakon Vojinove smrti, Aleksandra tuguje, a jedina osoba koja joj se našla u ovom teškom periodu je Vojinov bratanac i njen zet Ognjen.

Aleksandra se sukobljava sa Anastasijom jer se ne oseća dovoljno voljeno i smatra da je zapostavljena u odnosu na Branka.

Iako je Anastasija uzbuđena zbog angažmana na novom projektu, hotelu La Miraž, sreću joj kvari Ognjen, koji smatra da zbog posla neće moći dovoljno da se posveti njihovom sinu Branku.

Uprkos lošim odnosima, Kristina daje sve od sebe da pomogne Anastasiji da prevaziđe bračnu krizu, međutim ona odbija njenu pomoć.

Adam sreće Anastasiju u hotelu, pokušava da je zavede, ali mu ne polazi za rukom. Razočaran, želi da ode iz Beograda, ali ga vest o Vojinovoj smrti zadrži tu, sa nadom da će doći do svoje majke, Aleksandre.

Na čitanju Vojinovog testamenta, Branko saznaje da je Vojin, prevarom, napravio pakao od njegovog života i pokušao da ga ubije. Vojin ostavlja svoj imetak Aleksandri i Ognjenu, kao i svojom odanom osoblju.

Nakon mnogo peripetija, Adam uspeva da dođe do Aleksandre i da joj kaže da je upravo on Brankovi njen davno izgubljeni sin.

Da li će Aleksandra poverovati Adamu, da li će Anastasija uspeti da prevaziđe problem u braku sa Ognjenom i šta Vojinov telstament donosi njegovim nasledinicima, saznaćete u novoj epizodi "Dinastije" večeras u 21 čas na TV Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA