≫ 

Trejler za film "Bilo jednom u Srbiji" otkriva toplu priču o borbi starog i novog

Film reditelja Petra Ristovskog uskoro se daje u bioskopima

  • 2
Film "Bilo jednom u Srbiji" Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Ljubitelje sedme umetnosti očekuje novi film u bioskopima. U pitanju je ostvarenje reditelja Petra Ristovskog koje nosi naziv "Bilo jednom u Srbiji".

Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića (Cone i Dine) i dve devojke (Zorka i Ružica) imali su različite sudbine.

Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svet- lima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su ose- tili u „velikom svetu”, dva mla- dića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.

I tako počinje borba "starog" i "novog", u svakom smislu. Za velika dela potrebno je sa- svim malo prave ljubavi.

U glavnim ulogama igraju Viktor Savić (Stojan Jovanović Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Sloboda Mićaćović (Ružica), Teodora Ristovski (Zorka), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Zoran Cvijanović (Trajko), Ivan Bekjarev (gradonačelnik Leskovca), Mira Banjac (Deska)...

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. decembar 2021 | 22:15

    "I tako počinje borba "starog" i "novog", u svakom smislu. " - КО разуме, схватиће.

  • Перагеније

    3. decembar 2021 | 22:16

    "Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svet- lima metropole. Cone je, završio u Mančesteru,... gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha." - ТО је разлика света и полусвета... Нажалост, емглески полусвет се намеће...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA