Šta ako neko drugi živi tvoj savršeni život? Partnerka Miloša Bikovića maestralna u ulogama Kris i Tine

Prvu epizodu pogledajte besplatno

  • 0

Jedna od najpopularnijih mladih ruskih glumica Julija Hlinina, koja je prošle godine bila gošća Beograda kada je zajedno sa Milošem Bikovićem radila na zajedničkom projektu koji se još uvek drži u tajnosti, glavna je zvezda serije "Kris+Tina" čija je globalna, ali i premijera u Srbiji bila zakazana za drugi decembar. Ekskluzivno na ruskom striming servisu START, koji je od nedavno dostupan i na našem tržištu, srpska publika će prvu epizodu moći da gleda istovremeno kada i gledaoci u Moskvi, ali i ostatku sveta. Julija u seriji o kojoj već priča cela Rusija maestralno igra čak dve uloge – Kris i Tinu, uz malu pomoć dublerke zbog velikog broja zahtevnih scena.

Iako je nekada sanjala da postane veterinarka, Kris radi u prodavnici kućnih ljubimaca, a svaku svoju odluku poverava novčiću koji joj je poklonio otac, pokazujući potpunu nesigurnost. Onog momenta kada Kris sreće dečka u kog je zaljubljena sa drugom verzijom sebe – uspešnom Tinom punom samopouzdanja, čiji je život potpuno drugačiji i sve ono o čemu je Kris sanjala priča se postepeno raspliće. Neverovatno obrti se dešavaju iz epizode u epizodu, dok pokušavamo da saznamo koja od dve na izgled identične devojke je prava Kristina.

Julija Hlinina Foto: START.film

- Glavna misterija serije "Kris+Tina" leži u tome da se junakinja nalazi u paralelnoj stvarnosti, alternativnom „svetu iza ogledala“. Zajedno sa gledaocima Kris će morati da reši misteriju tog sveta i otkrije razlog zbog kog je tamo stigla. Projekat je primer kreativne difuzije – rezultat preseka ideja. Mislim da ima estetiku komercijalne serije, a dušu indi filma. Nadam se da će se dopasti publici u Srbiji i da će gledaoci uživati u onom što smo napravili - kaže reditelj Vladimir Rakša.

Julija Hlinina Foto: START.film

Tajanstvena priča držaće vas konstantno u neizvesnosti i navesti da pokušate da shvatite šta se to dogodilo neodlučnoj Kris kada je srela svoju uspešnu dvojnicu.

- Tokom snimanja smatrala sam da je izuzetno važno da moja dublerka Marijana bude što sličnija meni, i izgledom i temperamentom. Pored toga, morala je da bude veoma profesionalna i sposobna da brzo radi na setu. Kako bi sličnost bila što veća, posmatrala me je i ponašala se kao odraz u ogledalu, proučavala je moje scene, upijala moje ponašanje iza kamera, pa čak i pamtila moje izraze lica i gestove - rekla je Hlinina o svojoj ulozi.

Julija Hlinina Julija Hlinina Foto: START.film

Hit serija od 8 epizoda nikako se ne može svrstati u jednu određenu kategoriju, jer sadrži delove različitih žanrova, te će ljubitelji dobrog trilera, srceparajuće drame, pa čak i komedije biti ujedinjeni u potrazi za odgovorom na sva pitanja koja Kris sebi postavlja.

- Kada je priča bila gotova, pitali smo se u koji žanr da stavimo ovaj projekat – da li je to melodrama sa elementima trilera ili komedija sa elementima drame? Nismo uspeli da nađemo zajednički jezik, ali smo se složili da je ovo priča sa žanrom koji se razvija i sa višeslojnom radnjom. Misterije su u seriji „Kris+Tina“ rasute za publiku poput uskršnjih jaja što je čini privlačnijom, zanimljivijom i drugačijom od drugih projekata - kaže kreator serije Ruslan Sorokin.

Prvu epizodu serije "Kris+Tina" možete pogledati besplatno na linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA