≫ 

Stiže nova porodična komedija "Šetnja s lavom": Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović u glavnim ulogama

Serija je bazirana na istoimenoj predstavi

  • 0
Šetnja s lavom

"Šetnja s lavom" / Foto: Nemanja Miščević

Prošle nedelje počelo je snimanje nove TV serije „Šetnja s lavom“ koja će doneti veliko osveženje na naše TV ekrane.

Ono što će ovaj prvi zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija izdvojiti, jeste činjenica da će publici biti dočarana jedna intenzivna porodična priča koja prati ozbiljnu životnu temu.

Duhovita i vedra sa jedne, a potresna i otrežnjujuća sa druge strane, „Šetnja s lavom“ je savremena priča koja oslikava naše društvo, kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi. Ovaj originalni tekst sa izraženim dramskim elementima izdvojiće se i svojom vizuelnom prepoznatljivošću, sa estetikom koja je pomerena i drugačija.

- Veoma sam srećan zbog kolega sa kojima radim, zaista veliki broj mojih dragih kolega je u ovom projektu. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji kad sam pročitao, a nisam imao potrebu nista da menjam. Iskreno, svakako nije prvo, ali ovo je snimanje gde mi ni jedan snimajući dan nije težak -  izjavio je glavni glumac Andrija Kuzmanović koji tumači lik Bate.

Poznati glumac Andrej Šepetkovski stoji iza ovog veoma slojevitog i duhovitog teksta, a koji je inpirisan istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od deset godina izvodili glumci profesionalnog pozorišta u Lazarevcu.

- Moja Una je oličenje današnjice. Ona radi kao TV voditelj, a meni je privlačno to što je ovo jedna pametna i urbana komedija, ali posvećena i detaljno napisana. Drago mi je da pomeramo lestvicu serijskih formata, a to je svakako zbog toga što je tekst pisao glumac, naš kolega Andrej Šepetkovski, i što je pisao nešto što njega zanima - izjavila je Anđelka Prpić, koja tumači lik Une.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću, Anđelki Prpić, Andreju Šepetkovskom, Anici Dobroj, Banetu Vidakoviću, Tihomiru Staniću, Branki Pujić, Andriji Miloševiću, Slobodanu Ćustiću, Miljani Gavrilović, Tari Milutinović i mnogim drugima.

Snimanje serije će trajati 50 snimajućih dana, emitovanje se očekuje na proleće na Superstar TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA