≫ 

Džordž Kluni je odbio 35.000.000 dolara za jednodnevni posao, kako ide Vaš dan?

Nakon što je razgovarao sa svojom suprugom, odlučio je da odbije

  • 7
George Clooney, Džordž Kluni

Foto: Tanjug/AP/Grant Pollard/Invision

Džordž Kluni je otkrio da mu je jednom ponuđeno 35 miliona dolara za "jednodnevni posao", ali je to odbio.

Glumac, koji je ove godine proslavio svoj 60. rođendan, zamoljen je da glumi u reklami avio-kompanije, ali je, nakon što je razgovarao sa svojom suprugom, advokatom za ljudska prava Amal, odlučio je da odbije.

- Ponuđeno mi je 35 miliona dolara za jednodnevni rad za reklamu za avio-kompaniju, ali sam razgovarao sa Amal o tome i odlučili smo da se ne isplati. Bilo je to (povezano sa) zemljom koja je, iako je saveznik, ponekad upitna, pa sam pomislio: "Pa, ako mi oduzima minut sna, nije vredno toga" - rekao je Kluni za "Guardian".

Glumčev najnoviji projekat je "The Tender Bar", film o punoletstvu zasnovan na istoimenoj knjizi Dž.R. Moringera.

Film, koji je režirao, govori o dečaku koji traži očinske figure u baru koji vodi njegov ujak. Radnja je smeštena u Njujorku, a u glavnim ulogama je Ben Aflek kao vlasnik bara Čarli, dok Tadž Šeridan igra njegovog nećaka Džej Ara.

- Većina filmova koje radim je prilično mračna, a ovaj je bio lagan, i činilo mi se da je svet prilično mračan, pa sam želeo da radim na nečemu što je bilo malo svetlije, znate - rekao je Džordž Kluni, a prenosi Mirror.

Pogledajte trejler za film "The Tender Bar":

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • super slavko

    3. decembar 2021 | 20:42

    To je još jedan pokazatelj situacije u svetu kad jedan glumac “umetnik” a u stvari običan zabavljač (( čauš) malo izguglajte ) ili neki tamo znojavi trkač za naduvanim mehurom mogu toliko biti plaćeni. Umesto da taj novac dobijaju profesori, doktori, inženjeri…

  • RoBot

    3. decembar 2021 | 22:16

    Ni ja danas nisam zaradio 35 miliona

  • Miodrag

    3. decembar 2021 | 23:14

    Bobi Fišer je svojevremeno odbio 100000$ da reklamira jednu marku paste za zube, rečima da on ne koristi tu Marku paste za zube, pa neće da laže ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA