Anđela Jovanović otkriva koji joj je bio najveći izazov u seriji "Nečista krv"

- Ova serija je, po meni, jedna od naših najboljih serija koju sam imala priliku da gledam - rekla je Anđela Jovanović, koja glumi lik Tašane

  • 11
Necista krv greh predaka Foto: This and That production

Serija "Nečista krv", koja je krenula sa prikazivanjem na RTS-u, privukla je pažnju gledalaca. Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igra Anđela Jovanović, koja glumi lik Tašane.

Gostujući u emisiji "Beogradska hronika", glumica je navela da je pogledala prve dve epizode i da je on veliki obožavalac ovog projekta.

- To je tematika koja nije do sada obrađivana na taj način, a jako je važan deo naše istorije koji je ostavio dosta traga na nas i meni je ovo izuzetno zanimljivo. Ova serija je, po meni, jedna od naših najboljih serija koju sam imala priliku da gledam - rekla je Anđela Jovanović.

Uprkos tome što ovu seriju prati kuriozitet da je urađena po scenariju Voje Nanovića koji je sasvim slučajno pronađen posle više od 40 godina, Anđela navodi da nije imala problem dok ga je čitala, jer je bio vrlo razumljiv.

- Ja sam to pročitala kao ženski film. Meni je lik Tašane koju ja igram bio glavni lik, mada je tu i gazda Trifun - rekla je glumica, koja je navela da serija  ima puno dobrih ženskih likova i jako dobrih glumaca.

Anđela je navela da je srećna kada postoji balans muških i ženskih likova, koji u ovoj seriji svakako postoji.

- Najveći izazov mi je bio da pokažem neku svoju unutrašnjost. Da se otvorim za ovu ulogu na neki način koji pre nisam imala priliku. Ovo je žanr koji zahteva vrlo duboke i tamne delove duše da izađu na videlo i potrebno je dosta hrabrosti za tako nešto, svima nama - rekla je Anđela Jovanović.

Video: Anđela Jovanović o Nečistoj krvi: Ako ne znamo svoju istoriju i ko su nam preci, samo lelujamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUJO

    6. decembar 2021 | 12:25

    Ako ste glumci profesionalci onda bi morali da govorite kako se tada govorilo a ne 90 % izgovor beogradski.

  • Срб

    6. decembar 2021 | 12:04

    Теби је најбоља јер играш у њој Многи не деле твоје мишљење уколико имамо право на лично мишљење

  • Antap

    6. decembar 2021 | 16:31

    Anđela, ti si meni super, kao i tvoji roditelji. Da ste živi i zdravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA