≫ 

Sećate li se TV filma "Želja zvana tramvaj"? Jednu od glavnih uloga imao je Džej

U filmu "Želja zvana tramvaj", pored Ramadanovskog, su glumili Goran Sultanović, Ivan Bekjarev, Ružica Sokić, Mihailo Miša Janketić...

  • 1
Džej Ramadanovski Printskrin: RTS

Prošlo je godinu dana otkako nas je napustio legendarni Džej Ramadanosvki (1964-2020). Iako je gradio uspešnu pevačku karijeru, ponekad je umeo i da zaluta pred kamere.

Gledali smo ga tako krajem osamdesetih u ostvarenju "Hajde da se volimo", a sredinom devedesetih i u televizijskom filmu "Želja zvana tramvaj".

Radnja ove komedije je smeštena u jedan neobičan tramvaj. Putnici, vozač i kontrolor ulaze u tramvaj ne sluteći zaplete koji predstoje. Tramvaj ne staje ni na jednoj stanici, pa će svi učesnici ove priče, posle jednosatne vožnje, posle mnoštva nesporazuma i peripetija, stići tamo odakle su i krenuli, ispražnjeni ako ne i promenjeni.

Džej je u ovom ostvarenju rediteljke Tanje Fero, po scenariju Radivoja Bojičića, igra lik džeparoša i imao je jednu od glavnih uloga pored mnogih velikih imena domaće kinematografije.

U filmu "Želja zvana tramvaj", pored Ramadanovskog, su glumili Goran Sultanović, Ivan Bekjarev, Ružica Sokić, Mihailo Miša Janketić, Dragomir Čumić, Jasmina Ranković, Dubravko Jovanović, Vlasta Velisavljević, Lepomir Ivković, Milutin Butković, Branimir Zeremski, Dragan Maksimović, Miloš Timotijević i drugi.

Pogledajte snimak:

Video: Džejeva ćerka kreće muzičku solo karijeru: Moj prvenac je posvećen tati!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA