≫ 

Aleksandra pronalazi Kristininog zakonitog muža, Anastasija ne želi da prihvati Adama

Nova epizoda "Dinastije" večeras u 21:00 na Pinku

  • 1
serija Dinastija

Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Brat i sestra“.

Anastasija renovira hotel La Miraž i poptuno je posvećena tom poslu. Ognjen se trudi da je podstakne da više vremena provodi kod kuće sa njim i njihovim sinom Brankom, međutim ona smatra da njihovom braku nema spasa, a da sa sinom provodi dovoljno vremena.

Aleksandra odlazi kod Branka i pokazuje mu odelce koje je Adam nosio kada je bio otet, ali Branko ne veruje u te priče i smatra da je taj momak koji se predstavlja kao Adam prevarant.

Adam odseda u La Miražu, upoznaje se sa Anastasijom, flertuje i provodi neko vreme sa njom. Anastasiji se Adam dopada, ali on ne zna ko je ona i nastavlja da se poigrava sa njom.

Branko odlučuje da se ipak raspita o Adamu i zajedno sa Jovanom i Kristinom odlazi u Sremsku Mitrovicu. Oni posećuju lokalno groblje, gde dolaze do saznanja da je Maksim Terzić, kako su nazvali Adama, mrtav. Branko, Jovan i Kristina odlaze kod matičara u starački dom, gde im on priznaje da je dete upisao pod drugim imenom kako bi učinio svojoj rođaki.

Aleksandra je uverena da je Adam Brankov i njen sin, te ga poziva da se useli kod nje.

serija Dinastija

Foto: TV Pink

Dok Anastasija sedi na piću na Adamom, nailazi Aleksandra i otkriva im da su brat i sestra, zbog čega se Anastasija razbesni i odazi.

U kući Kadića svi već veruju da im se Adam vratio, svi osim Anastasije, koja je ogorčena na njega i govori da ga nikada neće prihvatiti.

Aleksandra želi da smesti Kristini, tako što će dovesti čoveka sa kojim je Kristina i dalje u legalnom braku ne znajuću to. Kristinin i dalje zakoniti muž Marko Jakovljević, teniski trener, zapošljava se u hotelu u La Miraž.

serija Dinastija

Foto: TV Pink

Šta će se dogoditi kad se otkrije Kristinina tajna, da li će Anastasija pronaći način da prihvati Adama i šta će se od tog trenutka događati porodici Kadić, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA