≫ 

Novi trejler o okupljanju Hari Poter družine raznežio fanove: "Ovo budi takvu nostalgiju"

Fanovi jedva čekaju ovu prazničnu poslasticu

  • 0
Harry Potte, Hari Poter kviz Printskrin: Youtube/Warner Bros.

Kao što je poznato, 1. januara 2022. godine biće prikazana specijalna emisija "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", povodom 20 godina od prikazivanja prvog filma serijala o Hariju Poteru.

U međuvremenu, pojavio se i najnoviji trejler koji je rastužio fanove. Bar po komentarima na Jutjubu.

- Čim čujem "Hari Poter" zaštitnu muziku, osećam kao da sam već kročio u čarobnjački svet.

- Šteta što Alan Rikman neće biti deo ovog filma.

- Volim kako su snimili ovaj trejler. Pisma, poziv, "vreme je da se svi vratite kući"... Budi takvu nostalgiju - samo su neki od komentara na Jutjubu.

Inače, emisija pod nazivom "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts" ugostiće zvezde kao što su Danijel Redklif, Rupert Grint, Emu Votson i ostale glumce iz "Hari Poter" franšize.

Kako prenose strani mediji, publika će moći da vidi pregršt intervjua, razgovara i panela. Pričaće se o samoj franšizi, a obožavatelji će moći da saznaju i neke anegdote koje su se desile.

Biće u emisiji i reditelj Kris Kolumbus, glumačka ekipa Helen Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Geri Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Alfred Enok, Metju Luis, Evana Linč i drugi.

Pogledajte najnoviji trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA