≫ 

Prva objava sa specijala o Hariju Poteru: Grifindorova soba je ista, ali ne i naši čarobnjaci

Na fotografiji su Rupert Grint, Ema Votson i Danijel Redklif

  • 0
Harry Potte, Hari Poter kviz Hari Poter Printskrin: Youtube/Warner Bros.

Platforma HBO Max objavila je prvu fotografiju sa seta predstojećeg specijala za 20. godišnjicu Harija Potera, Povratak u Hogvorts, koja će biti emitovana 1. januara 2022. godine (na platformi HBO Max).

Na fotografiji koja definitivno izaziva nostalgiju, zvezde serija Rupert Grint, Ema Votson i Danijel Redklif se osmehuju dok sede u nečemu što izgleda kao zajednička soba Grifindora.

- Retrospektivni specijal će ispričati očaravajuće pravljenje priče kroz potpuno nove dubinske intervjue i razgovore sa glumcima, pozivajući fanove na magično putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena - naveo je HBO Max, a prenosi People.com.

Ovo je prvi put da će glumci i filmski stvaraoci iz svih osam filmova obeležiti godišnjicu prvog filma franšize Hari Poter, koji je objavljen 14. novembra 2001. godine.

Takođe će se pojaviti i Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Džejson Ajzaks, Geri Oldman, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Alfred Enoh, Metju Luis, Evana Linč i drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by HBO Max (@hbomax)

Autorka Harija Potera J.K. Rouling neće biti prisutna na okupljanu, ali će se pojaviti na arhivskim snimcima, potvrdio je za PEOPLE izvor blizak produkciji. Njeno ime primetno nije bilo navedeno u tizeru za dugo očekivani specijal.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA