Pogledajte kako će izgledati specijal o Hariju Poteru: Pojavio se novi trejler, čarobna ekipa se okupila

Emocija ima na pretek

  • 0
Hari Poter Printskrin: Youtube/HBO Max

HBO je objavio prvi trejler za specijalnu emisiju koja nosi naziv "Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts", povodom 20 godina od premijere prvog filma iz serijala Hari Poter i koja će biti emitovana 1. januara 2022. godine na servisu HBO Max.

Na okupu ću biti staro društvo, Danijel Redklif, koji je igrao Harija Potera, Rupert Grint, koji je glumio Ron Vizlija, Ema Votson, koja je glumila Hermionu Grejndžer..

Takođe, biće tu i ostale zvezde serijala Hari Poter - Robi Koltrejn, Helena Bonam Karter, Rejf Fajns, Džejson Ajzaks, Geri Oldman, Imelda Stonton, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Tobi Džons, Alfred Enoh, Metju Luis, Evana Linč , Helena Bonham Carter i Ian Hart.

Reditelji svih osam filmova će takođe biti deo emisiji, uključujući Krisa Kolumbusa, Alfonsa Kuarona, Majka Njuela i Dejvida Jejtsa, zajedno sa producentom Dejvidom Hejmanom.

- Ono što me je najviše plašilo je implikacija da je najsmislenija stvar u našem životu urađena. I postoji nešto tako radosno u tome da vidite svakoga, i da budete kao "ipak nije bilo". Ne bih bio osoba kakva jesam bez toliko ljudi ovde - rekao je Danijel Redklif u trejleru.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA