≫ 

Da, fanovi su bili u pravu: Danijel i Ema otkrili u koga su se zaljubili tokom snimanja "Harija Potera"

I to nisu krili

  • 0
Ema Votson Danijel Redklif Hari Poter Printskrin: Youtube/HBO Max

Danijel Redklif priznao je da je bio tajno zaljubljen u koleginicu Helen Bonam Karter dok je radio na filmskoj franšizi o Hariju Poteru.

Uprkos što su se njihovi likovi u filmu mrzeli, a Belatriks je možda jedina osoba koju je Hari celim bićem želeo da ubije, između iskusne glumice i mladog kolege rodilo se prijateljstvo iza kamera.

Redklif, koji je glumio čarobnjaka Harija Potera i koji sada ima 32 godine, priznaje da mu je Helen Bonam Karter (55), bila slaba tačka, uprkos razlici u godinama.

Čak joj je i priznao da je zaljubljen u nju. I to preko poruke, koju je Redklif pročitao prvi put naglas u specijalnoj emisiji "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", koja će se emitovati 1. januara 2022. godine na platformi HBO Max.

- Draga Helen Bonam Karter, bilo mi je zadovoljstvo biti tvoj kolega i podmetač u činjenici da sam uvek na kraju držao tvoju kafu. Volim te i voleo bih da sam se rodio deset godina ranije da bih možda imao šansu - pročitao je svoju ljubavnu poruku glumac.

Tokom predavanja između snimanja. Ema Votson, koja je glumila Hermionu Grejdžer, zaljubila se u Toma Feltona, koji je glumio Draka Malfoja.

Tom je imao 14 godina kada je prvi film o Hariju Poteru izašao 2001. godine, a Ema samo 11 godina. Oboje su glumili u svih osam filmova o Hariju Poteru, piše Daily Mail.

- Ušla sam u sobu u kojoj smo imali predavanja. Zadatak koji je dobio je bio da nacrtate kako mislite da Bog izgleda, a Tom je na skejtbordu nacrtao devojku sa kapom unazad. I jednostavno ne znam kako da to kažem - jednostavno sam se zaljubila u njega. Dolazila sam svaki dan i tražila njegov broj na listi za pozive, bio je broj sedam, a ako je njegovo ime bilo na listi za pozive, bio je to ekstra uzbudljiv dan. Bio je tri godine stariji i tako je to za njega bilo kao: "ti si kao moja mala sestra" - prisetila se Ema Votson u specijalu o Hariju Poteru.

Uprkos glasinama o njihovom zabavljanju, na Emino razočaranje, između nje i Toma se nikada ništa nije dogodilo, iako je glumac priznao da je potpuno svestan svog tajnog obožavatelja.

- Mislim da sam bio u stolici za šišanje i šminkanje i neko je rekao nešto u stilu: "Da, bila je zaljubljena u tebe". Postao sam veoma zaštitnički nastrojen prema njoj. I ranije mi je bila draga, a to traje i danas, neka veza - rekao je Tom Felton.

Inače, Ema Votson i Tom Felton su se srdačno zagrili tokom ponovnog susreta koji se desio u specijalnoj emisiji o Hariju Poteru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA