Omiljena pčelica uskoro sleće na velika platna - "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje"

Majine pustolovine se i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba

  • 1
Pčelica Maja 3 Foto: Promo

Prvi animirani film o pčelici Maji stigao je u bioskope 2014. godine i nakon toga osvojio bioskopsku publiku u više od 170 država u celom svetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mesta u svetu. Nakon toga je usledio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, saradnje i upornosti.

Početkom godine nam napokon stiže još jedna prava porodična avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, koja u fokusu ima i nove uzbudljive teme. Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura je klasični film u kom Maja i njen najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova.

Pčelica Maja 3 Foto: Blitz film

Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može da odoli da pomogne još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se "jaje" izlegne, Maja i Pavo suočiće se licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom! Ova avantura je mnogo više nego što su očekivali. Moraju da rade zajedno kako bi se uhvatili u koštac sa lovcima na ucene i prešli zahtevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njenu planinsku koloniju.

U sinhronizovanoj verziji glas Maji pozajmila je naša poznata glumica Mina Lazarević, Stevan Piale je Pavo, a u ostalim su ulogama: Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević, Milan Krunić.

"Pčelica Maja 3: Zlatno jaje", u distribuciji Blitza, sleće u bioskope 13. januara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA