≫ 

Najmračnija, a najbolja: Zašto su gledaoci oduševljeni serijom "Besa" i ne mogu da dočekaju 3. sezonu

Na jednostavno pitanje na Tviteru usledila je lavina komentara

  • 21
Serija Besa

Foto: Promo

Na pitanje tek usput postavljeno na Tviteru - koja vam je najbolja domaća serija u 2021, usledila je lavina komentara. Mnogima, ipak, i nije bilo iznenađenje što se većina odgovora ispostavila - identična. Gledaoci su presudili: najbolja je "Besa".

Iako sa nastavcima to nije uvek slučaj, druga sezona, koja je ove nedelje imala svoje veliko finale, uspela je da nadmaši očekivanja i možda čak i prevaziđe uspeh prve. Priča o Beograđaninu Urošu koji učestvuje u saobraćajnoj nesreći u kojoj gine ćerka mafijaškog bosa postala je još komplikovanija i puna neočekivanih zapleta. Kvalitet glume, produkcije, prelepi kadrovi Balkana... sve je to doprinelo krajnjem utisku.

Ovo su komentari:

"Najbolja serija 21.veka u Srbiji je "Besa" i jedino "Vratiće se rode" može da joj parira", napisao je jedan tviteraš, a drugi dodao:

"Najbolja domaća serija ove 2021. godine je po mom mišljenju Besa. Sve sam domaće serije gledao koje su izašle ove godine, ali definitivno, najbolja domaća serija ove godine je Besa"

Jedna tviterašica pohvalila je usput i još neke serije, ali "Besu" je takođe odabrala kao najbolju.

"Besa je najmračnija, ali je odlična (Hana Selimović je odlična). Počeli smo da se poravljamo što se tiče serija, Dug moru, Crn svadba, Kalkanski krugovi... ima ih još"

"Prelepo (čitava serija) ali i ružno (što sad treba da čekam ko zna koliko), sramite se (što nas ostavljate da čekamo) čestike (na svemu ikada)"

"Serija "Besa" ima tako dobru pripremu za finale, kao da će se poslednja epizoda bukvy odigrati u Champions League duhu na stadionu Santiago Bernabéu"

O tome kada će biti treća sezona, govorio je glumac Raša Bukvić.

Serija po utiscima mnogih izgleda kao holivudski blokbaster, ali je glavni glumac Raša Bukvić napomenuo da ovakav uspeh nisu očekivali dok su radili na seriji.

Otkriva i da je treća sezona sigurna.

- Ja mislim da je treća sezona sigurno u najavi, treba da počnu da pripremaju valjano taj scenario kako bi mogli da prkosimo ovim dvema sezonama i sa trećom - rekao je on za TV Prva.

Dodaje i da je veoma bilo teško napraviti i drugu sezonu zbog uspeha i očekivanja posle prve.

Video: Prelepa makedonska glumica Sara Sandeva igra zanosnu Sofku u Nečistoj krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gags

    1. januar 2022 | 22:42

    Južni vetar joj nije ni prići!!!! Najbolja serija Besa!!!!!

  • Kale

    1. januar 2022 | 22:55

    Fantastican kraj sezone, pogotovo poslednji minut. Najbolja nasa serija ikada !!! Uros, Koci i Dardan fenomenalni

  • Joco

    1. januar 2022 | 22:07

    Vecina nasih glumaca u serijama glume neubedljivo za razliku od Bese

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA