≫ 

Broj za "duševni mir" koji se pojavljuje u filmu "Don't Look Up" je u pravom životu nešto skroz drugačije

Mnogi misli da je u pitanju rediteljova šala

  • 0
Dont Look Up Printskrin: Netflix
Dont Look Up Film "Dont Look Up" Printskrin: Netflix

Ako ste gledali "Don't Look Up" na Netfliksu, sigurno ste primetili u jednom trenutku broj telefona koji su nudi američkim građanima radi "duševnog mira", a sve zbog smrtonosne komete koja juri ka planeti.

- Trenutno, milioni vas imaju iste sumnje i pitanja o kometi koja se približava. U saradnji sa vladom Sjedinjenih Država, kreira se nova besplatna telefonska linija za odgovore na sva vaša pitanja - rekao je u filmu glavni naučni savetnik Bele kuće dr Rendal Mindi (Leonardo Dikaprio).

Međutim, kada gledaoci pozovu 1-800-532-4500, to vodi do očigledne telefonske linije za seks: "Dobro došli na najtopliju liniju u Americi. Momci, zgodne dame čekaju da razgovaraju sa vama. Pritisnite jedan sada. Dame, da razgovarate sa zanimljivim i uzbudljivim momcima besplatno, pritisnite dva da biste se povezali besplatno.", piše "Daily Mail".

Dont Look Up Broj telefona iz filma "Dont Look Up" Printskrin: Netflix

Reditelj Adam Mekej je jasno postavio šalu, s obzirom da većina filmova koristi popularni broj 555 za početak izmišljenih brojeva telefona.

Video: Ćerka našminkala tatu Stenu: Svetski poznati glumac je tata za ponos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA