≫ 

Bubnjar grupe Queen Rodžer Tejlor brani film "Boemska rapsodija"

- Hteli smo da povedemo ljude na putovanje, da učinimo da se osećaju bolje, a zatim gore, a zatim da budu radosni na kraju.... - rekao je muzičar

  • 0
Queen, Lambert i Sebastian Foto: Tanjug/AP

Bubnjar grupe Queen Rodžer Tejlor stao je u odbranu filma "Boemska rapsodija" ("Bohemian Rhapsody") nakon kritika da neke scene nemaju veze sa stvarnošću.

Na primer, Fredi Merkjuri saopštava drugovima iz benda da boluje od AIDS-a tokom probe za muzički spektakl Live Aid. U stvarnosti, bolest mu je dijagnostifikovana kasnije.

- Kada snimate film, koji traje otprilike stotinu minuta, morate da se poigrati s vremenskom crtom kako bi to funkcionisalo. Film mora da uspe, to je prioritet. Čak se i dokumentarci ne drže apsolutne vremenske crte, svi su stisnuti, kako bi sve uspelo. To je je*eni film! Ne tvrdite da je to dokumentarac - rekao je Rodžer Tejlor za "Classic Rock".

Bubnjar grupe Queen je pohvalio glumca Ramija Maleka koji je glumi Fredija Merkjurija, ali i sam film.

- Hteli smo da povedemo ljude na putovanje, da učinimo da se osećaju bolje, a zatim gore, a zatim da budu radosni na kraju.... Prodali smo još više ulaznica za naše koncerte, odjednom smo imali hrpu i hrpu mladih ljudi - rekao je Rodžer Tejlor.

Video: Emotivni spot sa kadrovima boraca protiv korone i nova verzija pesme We are the champions

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA