≫ 

Peđa Bjelac o legendarnoj "Batistuta" ulozi, ispričao zanimljivost o "Kenguru" koju mnogi nisu znali

- Ne znam da li sam znao kako on izgleda tada kada sam to pričao - rekao je glumac, koji je u filmu "Kad porastem biću Kengur" glumio Barona

  • 5
Peđa Bjelac, Gabrijel Batistuta

Foto: Profimedia/The Photo One, Youtube

Iako je Predrag Peđa Bjelac u svojoj karijeri odigrao brojne nezaboravne uloge - u svetu je poznat kao Igor Karkarov iz "Hari Potera", nedavno smo ga gledali u "Crnoj svadbi" -  jedna od najzapaženijih i ovde najvoljenijih je svakako ona u filmu "Kad porastem biću Kengur". U ovom ostvarenju glumio je Barona, koji u jednoj sceni opisuje njegov susret sa legendarnim fudbalerom Gabrijelom Batistutom u Firenci.

Gostujući u emisiji "Balkan Info", Peđa Bjelac se prisetio vremena kada je snimao film "Kad porastem biću Kengur" Miroslava Momčilovića.

- Ta uloga je mala. Da ostaneš tako zapamćen to je veliki uspeh - rekao je Bjelac, koji je otkrio da se nije sreo Batistutom.

- Nisam ja neki veliki fan fudbala uopšte. Ne znam da li sam znao kako on izgleda tada kada sam to pričao. Momčilović je napisao fantastičan scenario i to je tačno to - rekao je glumac.

Peđa Bjelac u filmu "Kad porastem biću Kengur":

Peđa Bjelac je potom ispričao jednu zanimljivost sa snimanja "Kengura".

- Mi smo to snimali u jednoj kladionici na Voždovcu. Prvobitno, film je zamišljen da se odigrava na Novom Beogradu, jer je Momčilović pisac sa Novog Beograda. Međutim, producent koji je to prihvatio da radi je sa Voždovca i onda je sve preselio na svoj Voždovac. I radili smo u autentičnom prostoru, to je nekad sportska kladionica bila, ali smo radili noću, jer su svi glumci bili zauzeti preko dana i još su igrali predstave uveče, uglavnom, i sklupljali smo se oko 11 uveče - rekao je Bjelac i nastavio;

- I radili smo, što vrlo neobično za film, u kontinuitetu scenu - od početka ka kraju. Obično se radi, da bi se ubrzao čitav proces, radi se uvek jedna strana, pa druga strana, i tako dalje, čak nekad i nelogično, ali da bi proces bio brži, mi smo radili to negde u realnom vremenu čak. Petnaest noći smo mi proveli tamo sigurno. Znam da smo i produžili snimanje, da je bilo duže nego što je bilo planirano. To je jedini put u životu da sam imao taj proces. Skupljali smo se, pre ponoći nismo počinjali. I šta smo stigli do četiri, pet ujutru, dok je mrak... Mislim, drugačije je stanje svesti. Meni je bilo lakše. Ja sam došao samo zbog tog filma. Spavao sam preko dana, noću radio. Samo sam promenio dan za noć, a ovi momci su potpuno izgoreli, pošto ceo dan nisu imali odmora - zaključio je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA