≫ 

U "Tatama" Ružna Beti, u "Outpost" ratnica crne krvi: Tamara Radovanović je zvezda serija

- Kad su mi javili da sam dobila (ulogu) bila sam potpuno šokirana - rekla je glumica

  • 1
Tamara Radovanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Gošća nove epizode serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Tamara Radovanović koja je govorila o svojim ulogama u serijama "Outpost", "Tate" i "Kolo sreće".

- Tumačila sam lik Nedre. Veliki lik u četvrtoj sezoni. To je za mene najvažnije, posebno iskustvo. Ulogu sam dobila na kastingu. Otišla sam bez velikih očekivanja. Uvek sam maštala da igram na tom jeziku. Kad su mi javili da sam dobila (ulogu) bila sam potpuno šokirana - rekla je Radovanović.

Tokom rada na američkoj seriji "Outpost" snimanoj u Srbiji, glumica je "shvatila kako posao funkcioniše u potpunosti", još više je zavolela glumu osećajući se potpuno prirodno dok je igrala na stranom jeziku .

Radovanović je istakla da su članovi ekipe bili kao "ljudi fantastični, preljubazni profesionalci", a novina za nju je bio i naučnofantastični žanr kao i ogroman set za snimanje.

- Nedra je ratnica crne krvi koja se vraća kao najbolji prijatelj iz detinjstva jednog od glavnih likova u seriji. I tu se neke simpatije razvijaju. Jedna zanimljiva ljubavna priča - objasnila je glumica.

Prema njenim rečima, na snimanju je osećala da je potpuno ravnopravna sa ostalim članovima inostrane ekipe što joj je "u startu značilo", i dalo joj je podsticaj da u izazovu sa samom sobom probije svoje limite.

- Potpuno sam se opustila. Razvila sam prijateljski korektan profesionalni odnos sa njima do te mere da sam odlazila kući posle 12 sati sa osmehom kao da sam se igrala ceo dan iako sam mnogo radila. Uslovi su fantastični - naglasila je Radovanović.

Tokom snimanja "Outpost-a" Radovanović je imala kaskaderske vežbe za tuče i mačevanje, a priznaje da je dosta naučila od ostalih članova ekipe koji su uprkos iskustvu nastojali da "i dalje prevazilaze sebe i svaki dan vežbaju".

Za Radovanović je humoristička serija "Tate" bila "prva velika i važna prilika" gde je svoj lik Eme odigrala kao neku vrstu "Ružne Beti".

- Nesnalažljiva je, u stvari sasvim okej izgleda ali je odabrala da bude štreber i ne trazmišlja o izgledu. Meni je to bilo zanimljivije i inspirativnije za rad - rekla je glumica.

Prema njenim rečima, ogromno iskustvo stečeno na "Tatama" i seriji "kolo sreće" je značilo i na velikom projektu kao što je "Outpost" jer je Radovanović "bila toliko utrenirana" da je znala šta treba da radi.

- Preterujem sa perfekcionizmom pa se stalno trudim da i u ovoj brzini u kojoj smo radili budem toliko spremna da nemam grešku. Istrenirana sam, to je veliki benefit - primetila je Radovanović.

Ona je rekla da su glumci "radnici zanata koji je neobičan i jako lep i kome treba biti posvećen", čak i dok kod kuće gledaš filmove i serije i iz njih učiš.

- Iz toga sam napravila i Emu koju svi pominju. Meni je to strašno drago i milo. Sad kad igram potpunu drugi lik seljančicu u ''Kolu sreće'' i tu sam jurila da nađem neki drugi put. Ništa nisam radila na prvu loptu - rekla je Radovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA