≫ 

Dragana Mićalović odlazi iz "Igre sudbine": "Ne nastavljam snimanje serije"

Glumica nije htela da otkriva detalje

  • 1
revija Steven Dockman Foto: ATA Images

Glumica Dragana Mićalović više neće biti deo serije "Igra sudbine". Podsetimo, ona je ovom ostvarenju igrala lik Une Hristić.

- Ja ne nastavljam snimanje serije - rekla je Dragana Mićalović, pri čemu nije želela da otkriva detalje, prenosi "Blic".

Ona navodi da se povezala sa likom Une.

- Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli - rekla je Dragana Mićalović.

Mlada glumica ipak pred sobom ima dosta projekata.

- Počinjem sa snimanjem nove serije u februaru. Vrlo se radujem, sjajna ekipa je u pitanju, vrlo zanimljiv scenario. Još uvek ne smem da otkrivam detalje, ali uskoro ću moći. Premijera predstave u kojoj glumim čuvenu Merlin Monro i naravno studije. Tu je i nova sezona serije "Tajne vinove loze" gde se Boba i ja pojavljujemo u istoj seriji, ali ne i istim scenama, jer ja igram prošlost, Bobinu majku Milicu, kada je Vera bila mala - rekla je Dragana Mićalović i navela da je savetuje i zet Vojin Ćetković.

- Njegovi saveti su mi beskrajno važni i korisni - rekla je glumica.

Video: Dragana Mićalović krenula u teretanu da bi se ugojila: Treniranje mi je promenilo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA